Antena Căutare

Mesajele copilei sunt virale! Cum l-a pus pe fugă o fetiță de 12 ani pe un bărbat care îi cerea poze pe Facebook. ”Băiatu` meu..."

O fetiță de 12 ani din Sibiu a reușit să scape de un bărbat care o agresa prin intermediul internetului. Copila a apelat la câteva replici, dar și la o poză cu tatăl său, pentru a-l pune pe fugă. "Băiatu' meu, ai greșit fata!", a scris părintele fetei pe Facebook, la aflarea celor întâmplate. Omul e bodyguard de meserie și are un fizic impunător.

Mesajele copilei sunt virale! Cum l-a pus pe fugă o fetiță de 12 ani pe un bărbat care îi cerea poze pe Facebook. ”Băiatu` meu..." Galerie
Copilă agresată pe Facebook | oradesibiu.ro

Potrivit publicației locale oradesibiu.ro, tatăl fetiței a postat următorul mesaj pe o rețea de socializare: „Cine îmi poate spune ceva despre acest individ care scrie la fete și cere poze cu ele …Băiatu meu ai greșit fata!

Individul i-a trimis un mesaj vocal fetiței, în care îi cerea poze cu ea. Fetiția a refuzat și i-a zis că poate să vorbească cu tatăl ei, mai scrie sursa citată.

Fetiția l-a amenințat că va anunța poliția, dar bărbatul nici de această dată nu s-a lăsat intimidat. Când a văzut că acesta tot îi trimite mesaje și insistă, fata a făcut un gest simplu, dar de efect: i-a trimis o poză cu tatăl său în sala de antrenament.

Mesajele copilei sunt virale! Cum l-a pus pe fugă o fetiță de 12 ani pe un bărbat care îi cerea poze pe Facebook. ”Băiatu` meu..."

La scurt timp după postarea mesajului, individul și-a închis contul de pe care îi trimitea mesaje fetiței.

Previziune șocantă a Mariei Ghiorghiu despre iarna acestui an: „O să fie ceva nemaivăzut! Oameni buni, pregătiți-vă!”... Kirk Douglas și românii. Imagine de colecție, alături de Amza Pellea și Mircea Albulescu, la filmările pentru filmul rom...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x