Antena Căutare

Cum ne influențează luna nașterii sănătatea și personalitatea

Oricât de greu ar părea de crezut, luna în care te-ai născut îți poate influența sănătatea și personalitatea. Un studiu realizat recent oferă detalii surprinzătoare despre cât de importantă este data nașterii.

imagine cu portretele unei persoane, avand stari siferite Galerie
Specialiștii au dezvăluit ce arată luna nașterii despre personalitatea unui om | sursa foto: Shutterstock

Nu mai este o noutate faptul că zodiile influențează personalitatea, temperamental sau destinul oamenilor. Totuși, un studiu realizat pe mai bine de un milion de oameni arată faptul că luna și anotimpul în care te-ai născut îți influențează sănătatea și personalitatea.

Cum îți influențează sănătatea și personalitatea luna în care te-ai născut

Ianuarie

Dacă te-ai născut în prima lună din an, adică în timpul iernii, atunci trebuie să afli despre tine că ai mai mereu parte de noroc și de tot felul de oportunități. Cei născuți în ianuarie au toate șansele să facă o carieră în medicină, în domeniul economic sau în atletism. În plus, nivelul lor de creativitate este impresionant și ating faima mult mai ușor decât alții. Dacă ești născut în ianuarie, la capitolul sănătate stai binișor, mai ales atunci când nu faci excese. Nu ar strica să ai mai multă grijă de partea emoțională, fiindcă ești predispus la schimbări bruște de dispoziție sau chiar boli psihice sau cardiovasculare.

Citește și: Cum îți influențează numele personalitatea

Februarie

Cei născuți în februarie sunt predispuși să fie mult mai fericiți decât alții, atât în viața personală, cât și în materie de carieră. Aceste persoane sunt creative, au imaginație și au toate șansele să devină artiști de succes. În materie de sănătate, oamenii născuți în februarie pot avea probleme neurologice sau respiratorii.

Martie

Dacă te-ai născut în a treia lună din an, atunci cu siguranță cauți mereu să îți îmbunătățești viața, să încerci lucruri noi și mulți te admiră fiindcă ești mereu vesel și zâmbitor. În schimb, din punct de vedere al sănătății, specialiștii avertizează că ai putea avea probleme cardiovasculare.

Citește și: Cele 4 tipuri de personalitate și trăsăturile fiecăreia

Aprilie

Dacă te numeri printre cei născuți aprilie, atunci optimismul te definește cu siguranță. Poți face carieră în numeroase domenii, dar nu ar strica să ai grijă și de sănătatea ta, fiindcă ai șanse mari să descoperi, la un moment dat în viață, că suferi de o boală a sistemului circulator.

imagine cu trei luni din an si beculete, pe o podea de lemn

Specialiștii au dezvăluit ce arată luna nașterii despre personalitatea unui om

Mai

Cei născuți în a cincea lună din an se pot considera norocoși, fiindcă nu există o meserie prea grea pentru ei și norocul pare să fie prezent la tot pasul. Veștile sunt la fel de bune și la capitolul sănătate, fiindcă cei născuți în mai au un sistem imunitar de fier și bolile îi cam ocolesc.

Citește și: Testul de personalitate care va scoate la iveală calitățile tale! Animalul pe care îl vezi primul spune totul despre tine

Iunie

Persoanele născute în luna iunie au schimbări bruște și radicale de dispoziție, lucru ce le face să treacă rapid de la fericire la tristețe. Chiar dacă se apucă mai târziu de școală, acești oameni ajung într-un final la un nivel de maturitate ridicat. Cei născuți în iunie sunt în general sănătoși, dar nu ar strica o atenție sporită la sănătatea inimii sau a plămânilor.

Iulie

Studiul arată că cei născuți în luna iulie au o latură artistică extrem de bine dezvoltată și mulți dintre ei sunt stângaci. Își controlează bine emoțiile sau furia și, din punct vedere al sănătății, cei născuți în iulie stau bine, cu mici excepții.

August

Cei născuți în august sunt grozavi la cifre și reușesc să iasă mereu în evidență cu energia și atitudinea lor. În plus, sunt firi optimiste și ambițioase. Totuși, defectul lor este că trec ușor de la o stare la alta. Totuși, specialiștii sunt de părere că sănătatea la acești indivizi este mai mereu în limite bune.

Septembrie

Oamenii născuți în a noua lună din an suferă de o ușoară formă de depresie, pe care reușesc însă să o controleze cu biine. Totuși, aceste persoane au un risc ridicat de-a face astm sau diferite boli de inimă.

Octombrie

Octombrie este luna celor pasionați de sporturi și a celor cu mari șanse să ajungă campioni. Totuși, persoanele născute în a zecea lună din an au un risc mai scăzut de-a face tot felul de boli, dar acest lucru se datorează plăcerii de-a face mai mereu mișcare.

Noiembrie

Cei care s-au născut în noiembrie au tendința să exagereze uneori cu nivelul de concentrare sau să se lase cuprinși de depresie, lucru ce le cam afectează viața de zi cu zi și șansele de-a îndeplini anumite dorințe sau scopuri. Acești oameni sunt predispuși la boli respiratorii sau cardiace, arată cei de la brightside.me.

Decembrie

Dacă ești născut în ultima zi din an, atunci cu siguranță ai observat la tine faptul că nu ești genul de om care se enervează ușor sau din orice. Deși specialiștii susțin că ai anumite riscuri în materie de boli, faptul că ai venit pe lume în decembrie îți crește șansele de-a trăi chiar și peste o sută de ani.

O femeie a cheltuit jumătate de milion de dolari pe alcool. Cum arată azi Nicola Farrell... Chanelle Hayes s-a transformat complet după ce a slăbit 44 kilograme. Cum arată acum femeia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x