Antena Căutare

Cum poți afla numerele câștigătoare de la LOTO. Există o metodă care nu dă greș! Marii câștigători probabil știu

Un matematician brazilian pretinde că este posibil să prezici rezultatele unei trageri. Vă veți întreba cum. Ei bine, trebuie să apelezi la niște teorii complicate de matematică şi probabilitate.

Un matematician brazilian pretinde că este posibil să prezici rezultatele unei trageri. Vă veți întreba cum. Ei bine, trebuie să apelezi la niște teorii complicate de matematică şi probabilitate.

Renato Gianella consideră că trebuie să urmărești aceleaşi tipare de comportament precum cele prezise de Legea numerelor mari, potrivit dailymail.co.uk.

Nu toate combinaţiile de numere au aceeaşi probabilitate de a fi extrase. Se pare că ar exista un tipar aplicabil în toate loteriile din lume, care poate fi rezolvat folosind un model complicat.

"Loteria nu ar trebui să mai fie văzută ca formă de joc de norococ, ci ca reprezentarea autentică a teoriei probabilistice şi a Legii numerelor mari", este de părere Gianella.

Biserica în care oamenii străzii se pot adăposti pe timp de ger, ninsoare sau ploaie. „Frații noştri fără casă fac parte... Jurnalul unui sublocotenent, care a luptat în Primul Război Mondial: "Nu eşti bocit de rude, nu mai este nimenea. S...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x