Antena Căutare

Cum poți să cureți geamul din interiorul aragazului! Cu siguranță nu știai acest truc util

Orice persoană s-a întrebat măcar o dată cum se poate curăța geamul din interiorul aragazului, dar până la urmă planul a fost abandonat, căci nu mulți sunt ce care știu trucul.

Orice persoană s-a întrebat măcar o dată cum se poate curăța geamul din interiorul aragazului, dar până la urmă planul a fost abandonat, căci nu mulți sunt ce care știu trucul.

Nu trebuie să îți cumperi un aragaz nou ca să poți să te bucuri din nou de un aspect plăcut și curat. Tot ce ai de făcut este să te înarmezi cu puțină răbdare și cu o șurubelniță.

Deschide ușa cuptorului și caută balamalele ce țin ușa de aragaz. Trebuie să le le blochezi , trăgând de ele spre tine cu ajutorul unei șurubelnițe.

Apoi îndepărtează cu grijă șuruburile din partea laterală a capacului și începe să tragi geamul cu pricina. Îl poți curăța cu soluții speciale.

Minunea e gata și de acum nu îți mai rămâne decât să pui componentele la loc și să te asiguri că balamalele sunt puse în poziția inițială.

A slăbit 30 de kilograme renunţând la un singur aliment! Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum a topit kilogramele în plus

De acum nu mai trebuie să priveşti cu părere de rău dacă aragazul se murdăreşte şi are aspect neplăcut, căci trucul acesta cu siguranţă îţi e mai mult decât util.

Cum să rămâi cu bani mulți în portofel, chiar dacă vin sărbătorile! Secretul tocmai a fost dezvăluit de un specialist... Un bărbat a avut un adevărat șoc atunci când din senin i-a apărut o gaură misterioasă în pământ! Ce a descoperit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x