Antena Căutare

Cum poţi să păcăleşti păcănele şi să te umpli de bani! Ai nevoie doar de un telefon. Cele mai folosite trucuri și metode

Dacă eşti un împătimit al păcănelelor, sigur ţi-a trecut măcar o dată prin minte să păcăleşti aparatele și să te îmbogățești. Tot ce trebuie să faci este să fii atent la câteva lucruri și să pui în aplicare câteva trucuri.

Dacă eşti un împătimit al păcănelelor, sigur ţi-a trecut măcar o dată prin minte să păcăleşti aparatele și să te îmbogățești. Tot ce trebuie să faci este să fii atent la câteva lucruri și să pui în aplicare câteva trucuri.

Aparatele tip "slot machines" sunt cele mai vulnerabile. Cei care încearcă să păcălească aparatele filmează ecranul aparatului și îi trimit unui haker înregistrarea, iar acesta printr-un soft stabileşte frecvenţele şi secvenţele aparatului, estimându-se ce cărţi urmează să dea.

Altă metodă presupune folosirea unui magnet, la ruleta electronică. Se sparge capacul unde se învârteşte bila, în ideea de a opri bila la un anumit număr. Această din urmă fraudă nu se poate realiza decât cu ajutorul personalului sălii de joc.

Altii susţin că dacă bagi 10 lei în aparat şi ţii apăsat butonul bet circa un minut, aparatul va ajunge să afişeze un credit de 100 de lei.

Confesiuni de groază ale unei cameriste de motel: de ce să nu te apropii de astfel de localuri... Blocul ”pă rotund”, cu teren de fotbal în burtă. ”La 26 de intrări, câte are, când am fost beat m-am învârtit juma' de z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x