Antena Căutare

Cum poţi vorbi cu Îngerul tău Păzitor. Este un adevărat MIRACOL până şi pentru sceptici

Se spune că fiecare om are îngerul său păzitor. Trebuie doar să crezi și minunile se înfăptuiesc. Însă, de multe ori, ne-am dori să avem parte de dovezi palpabile, când vine vorba de ființele nevăzute ce ne veghează. Deschide-ți sufletul! 

Se spune că fiecare om are îngerul său păzitor. Trebuie doar să crezi și minunile se înfăptuiesc. Însă, de multe ori, ne-am dori să avem parte de dovezi palpabile, când vine vorba de ființele nevăzute ce ne veghează. Deschide-ți sufletul!

Există două metode prin care poţi vorbi cu îngerul tău, scrie fericire.info. Încearcă şi vei fi uimit!

1. Mergi într-un loc de meditație și asigură-te că ești concentrat asupra ceea ce vrei să faci. Fii cam și nu te grăbi! Iti poți fixa o oră, în fiecare zi, pentru acest moment.

Odată ce ai ajuns acolo, începe prin a-ți saluta îngerul. Multumeşte-i pentru îndrumare și fii deschis la orice sursă de inspirație pe care ți-o poate oferi.

Vorbește cu el și fii prietenos. În cele din urmă, vei descoperi cine este cu adevărat îngerul tău păzitor. El poate fi o rudă a ta care a murit de curând și care are grijă de tine.

Când simți că ați comunicat destul, spune-i la revedere, până data viitoare. Părăsește usor meditaţia, numărând de la 1 la 5, la 5 fiind “complet treaz”.

2. Dă-i îngerului tău un nume pe care îl crezi de cuviință. Unii ar putea prefera nume ca “Armonie”, “Graţie”, sau “Credinţă”, în timp ce alții preferă mai mult nume comune, cum ar fi “Elena” sau “Ion”.

Fii întotdeauna sincer și deschis cu îngerul tău. Nu trebuie să îți fie teamă să vorbești cu el. Dacă stai cu el, atunci el va sta cu tine.

Când meditezi, probabil vei avea o mulțime de gânduri care apar și dispar, fără să îţi dai seama. Astfel, îți poți lua un caiet lângă tine, pe care să le notezi. De asemenea, poți scrie și câteva întrebări pentru îngerul tău păzitor.

Sfat! Se spune că îngerii sunt atrași de o atmosferă pozitivă. Evită să fii înconjurat de oameni negativi, altfel îți vei reduce şansele de succes la meditație.

Sâmbătă, 7 mai, caravana „X Factor” ajunge la Arad! Bănăţenilor, voi aveţi FACTORUL X?... Descoperire miraculoasă, după 2.200 de ani! Oamenii de știință au rămas fără cuvinte când au găsit minunea sub pământ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x