Antena Căutare

Cum să afli cine te sună cu număr necunoscut! E atât de simplu!

Dacă primești deseori apeluri cu număr necunoscut și vrei să știi neapărat cine te sună, există o aplicație care să-ți vină în ajutor.

Dacă primești deseori apeluri cu număr necunoscut și vrei să știi neapărat cine te sună, există o aplicație care să-ți vină în ajutor.

Aplicația se numește ”Truecaller”. ”Dacă primeşti un apel de la un număr necunoscut îţi vom arăta cine este persoana, iar dacă te sună un agent de vânzări îţi vom spune şi acest lucru”, spun fondatorii ei, citați de mediafax.ro.

Aplicaţia Truecaller foloseşte o bază de date în care sunt înregistrate peste 2 miliarde de persoane până la acest moment. Pe anumite telefoane aplicaţia îţi va arăta numele persoanei care te apelează, chiar şi locul de unde provine, sau poate şi o poză.


Cum poţi folosi Facebook fără Internet. Este foarte simplu... Ferește-te din calea ei, aceasta este cea mai puternică zodie dintre toate! Nimeni nu îi stă în cale! Ești printre noroc...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x