Antena Căutare

VIDEO.Cum să descifrăm mesajele din vise. Lucruri pe care nu le știai

Lorena Diaconescu, psiholog, a venit la Star Matinal și a vorbit despre descifrarea viselor. Ce semnificație au acestea? Sunt ele un mod prin care ni se transmit mesaje? Sunt coduri pe care trebuie să le deslușim? Prevestesc ceva?

„Prin intermediul viselor putem să ne facem o analiză personală, putem să ne înțelegem mai bine emoțiile, deciziile pe care le-am luat sau pe care urmează să le luăm.”

Întrebările din partea telespectatorilor nu au întârziat să apară. „Deși simbolurile ce apar în vise nu trebuie generalizate”, ele având valoare diferită pentru fiecare om în parte, sunt câteva elemente care au puncte comune. Dacă ne visăm alergând, trebuie să ne regândim reacțiile în fața obstacolelor: trebuie să ne înfruntăm problemele, nu să fugim de ele.

Atenție mare la visele în care trăim emoții foarte, foarte puternice: pot indica o stare de sănătate precară sau o traumă emoțională rămasă nevindecată care începe, inevitabil, să iasă la suprafață.

Moment ANIVERSAR. Azi se împlinesc 70 de ani de la lansarea primului LP în variantă vinil... A MURIT la 46 de ani. Gorila KOKO putea să comunice prin limbajul semnelor și avea prieteni celebri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x