„Tati are 89 de ani, sora mea 65, iar eu abia am venit pe lume” Cum s-a făcut de râs milionarul, după ce a anunțat că a devenit tată de băiat, pentru prima oară

Un milioanr, în vârstă de 85 de ani, a devenit tată de băiat! Magnatul s-a făcut de râs, în direct, în momentul în care a vorbit despre bebeluș.

„Tati are 89 de ani, sora mea 65, iar eu abia am venit pe lume” Cum s-a făcut de râs milionarul, după ce a anunțat că a devenit tată de băia, pentru prima oară

Fostul magnat al Formulei 1, Bernie Ecclestone, a devenit, din nou, tată la 89 de ani.

„Fiul nostru s-a născut. Numele lui este Ace. Sunt foarte mândru. Totul a fost foarte simplu, <<livrarea>> s-a terminat în 25 de minute. Mulţumesc Domnului”, a declarat Bernie Ecclestone, pentru cotidianul Marca.

Fericitul eveniment l-a readus în atenţia presei, dar miliardarul a reuşit să şocheze publicul printr-o declaraţie ce a părut dispreţuitoare faţă de femei.

Într-o emisiune matinală de televiziune, el a mărturisit că nu are de gând să schimbe scutecele bebeluşului deoarece „ăsta este rostul nevestelor”.

Alături de el se afla soţia, mai tânără cu 45 de ani, care nu a părut deranjată. Dar, mai târziu, reţelele sociale s-au umplut de reacţii de indignare.

Nou-născutul, botezat Ace, este primul băiat al lui Ecclestone. Acesta a mai fost căsătorit de două ori şi are trei fiice, cea mai mare în vârstă de 65 de ani.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri