Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:30Chefi la cuţite

„Tati are 89 de ani, sora mea 65, iar eu abia am venit pe lume” Cum s-a făcut de râs milionarul, după ce a anunțat că a devenit tată de băiat, pentru prima oară

Un milioanr, în vârstă de 85 de ani, a devenit tată de băiat! Magnatul s-a făcut de râs, în direct, în momentul în care a vorbit despre bebeluș.

„Tati are 89 de ani, sora mea 65, iar eu abia am venit pe lume” Cum s-a făcut de râs milionarul, după ce a anunțat că a devenit tată de băia, pentru prima oară

Fostul magnat al Formulei 1, Bernie Ecclestone, a devenit, din nou, tată la 89 de ani.

„Fiul nostru s-a născut. Numele lui este Ace. Sunt foarte mândru. Totul a fost foarte simplu, <<livrarea>> s-a terminat în 25 de minute. Mulţumesc Domnului”, a declarat Bernie Ecclestone, pentru cotidianul Marca.

Fericitul eveniment l-a readus în atenţia presei, dar miliardarul a reuşit să şocheze publicul printr-o declaraţie ce a părut dispreţuitoare faţă de femei.

Într-o emisiune matinală de televiziune, el a mărturisit că nu are de gând să schimbe scutecele bebeluşului deoarece „ăsta este rostul nevestelor”.

Alături de el se afla soţia, mai tânără cu 45 de ani, care nu a părut deranjată. Dar, mai târziu, reţelele sociale s-au umplut de reacţii de indignare.

Nou-născutul, botezat Ace, este primul băiat al lui Ecclestone. Acesta a mai fost căsătorit de două ori şi are trei fiice, cea mai mare în vârstă de 65 de ani.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro