Antena Căutare

Cum să folosești menta ca să atragi banii în viața ta de Crăciun. Ritualul pe care să îl faci pe 25 decembrie

Dacă vrei să atragi banii și prosperitatea în viața ta de Crăciun, pune în practică următorul ritual al celor 13 frunze de mentă. Abundența îți va bate la ușă!

Cum să folosești menta ca să atragi banii în viața ta de Crăciun. Ritualul pe care să îl faci pe 25 decembrie Galerie
Cum să folosești menta ca să atragi banii în viața ta de Crăciun. Ritualul pe care să îl faci pe 25 decembrie | Shutterstock

În perioada sărbătorilor, românii pun în aplicare tot felul de obiceiuri și tradiții prin care să atragă norocul de partea lor. Deși nu multă lume știe, menta are numeroase proprietăți ezoterice, ea fiind folosită, adesea, în ritualuri pentru a atrage norocul și abundența, potrivit click.ro.

Citește și: Ce să nu îți lipsească din casă de Crăciun ca să ai noroc și prosperitate, potrivit Lidiei Fecioru

Cum să foloseșt menta pentru a atrage banii și prosperitatea în viața ta

Menta este folosită, de regulă, pe post terapeutic, în diverse ceaiuri. Însă, rolurile ei sunt mult mai diverse.

Potrivit click.ro, menta este perfectă pentru manifestarea bogăției și a banilor, datorită efectului ei de curățare a energiilor.

Dar pentru a atrage abundența financiară de partea ta, trebuie să pui în practică ritualul celor 13 frunze de mentă. Precum îi spune și numele, ai nevoie de 13 frunze de mentă și un spațiu liniștit, unde să îți poți auzi gândurile. Pe lângă asta, mai ai nevoie de un pahar cu apă, tămâie cu scorțișoară și un bol.

Cele 13 frunze reprezintă un număr cu ghinion, ceea ce înseamnă că ele sunt cheia către blocajul care împiedică banii să vină la tine. Pentru a elimina ghinionul, cele 13 frunze trebuie așezate la marginea paharului. Apoi, rând pe rând, ele vor fi scufundate în apă și lăsate să plutească. Tămâia este și ea aprinsă pentru curățarea energiilor negative, iar fumul ei trebuie să înconjoare paharul.

După ce s-a stins tămâia, bolul trebuie poziționat în casă, mai exact la ușa de la intrare pentru a permite accesul energiilor bune. Acest ritual se recomandă a fi făcut de Crăciun, căci în acel moment energiile și puterile frunzelor de mentă sunt la capacitatea lor maximă.

Citește și: Care sunt zodiile care vor avea un final de lună plin de prosperitate financiară. Ce ne spun astrel

O tânără a dezvăluit că este „iubită casnică” și că iubitul ei a cheltuit o avere pe stilul său de viață. Despre ce sumă... Ce poți să cumperi de la magazinele ANAF din București sau alte orașe din țară. Ce poți lua cu 30 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x