Antena Căutare

Cum sa ii vii de hac unui hot in 5 pasi

Nu poti sa previi un furt decat daca ai puterea sa vezi in viitor. In schimb, poti sa te asiguri ca acel hot nu va mai pune mana pe ce nu ii apartine, niciodata. Iata cum s-au razbunat cinci oameni pe talhari:

1. Fa-i publica "ocupatia"

Un barbat din Arizona s-a razbunat pe cea care i-a luat bunurile raspandind brosuri cu ea prin tot orasul. Folosind imagini surprinse de camera de supraveghere, barbatul a incropit postere unde era data in vileag pentru talharie. Americanul povestea de-a fir a par cum i-a furat un colet postal si ce pericol reprezinta pentru societate, femeia "fara suflet".

2. Impanzeste internetul cu imaginea lui

Dupa ce si-a pierdut telefonul cand facea baie, noaptea, in mare, o bloggerita a gasit metoda perfecta de razbunare. Tot ce a trebuit sa faca a fost sa creeze un jurnal al vietii hotului pe Tumblr folosind imagini facute cu iPhone-ul ei si stocate in contul de Dropbox.

3. Da-i de urma folosind o aplicatie

Un barbat a reusit sa ia urma hotului folosind o aplicatie instalata pe obiectul furat: un laptop de la Apple. Programul instalat ii arata acestuia unde se afla calculatorul sau, indiferent de pozitia geografica, ba chiar salva capturi cu cel care il folosea. Asa a reusit sa il prinda pe delincvent, mai repede decat politia.

4. Obliga-l sa isi poarte "litera stacojie"

O curte judecatoreasca a obligat doi hoti sa poarte o pancarta cu inscriptia "Sunt un hot. Am furat de la Walmart" in fata magazinului omonim. Acestia si-au indeplinit sentinta in ture de patru ore, astfel incat toti cumparatorii sa aiba grija cu cine au de-a face.

5. Flirteaza cu el

Victoria Laird Cortes a inmanat un hot politiei, dupa ce l-a facut sa iasa din ascunzatoare pentru o dansatoare exotica, numita Tatiana La Coneja. Tatiana este chiar alterego-ul Victoriei, pe Facebook, un profil fals pe care l-a folosit pentru a-i atrage atentia talharului. Acesta ii datora femeii 3500 dolari.

foto: neatorama.com

La 95 de ani sare cu parasuta, conduce masina, inoata si face bodybuilding... Galerie FOTO: Ei se considera artisti! Cativa tineri au gasit ceva mai bun decat tatuajul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x