Antena Căutare

Cum sa iti faci diminetile mai vesele

Stim cu totii cat este de dificil sa te trezesti in fiecare dimineata. Parca este din ce in ce mai greu sa te mobilizezi pe zi ce trece. Iti imaginezi cum ar fi ca dimineata ta sa fie vesela si in fiecare zi sa para ca esti in vacanta? Cu suporturile de pahare Little Blue Coasters se poate!

Little Blue Coasters sunt inimioarele zambitoare ce te vor insoti atunci cand iti bei cafeaua: neagra, cu mult lapte sau simpla cu zahar, depinde cum preferi.

Primavaratice, Little Blue iti amintesc sa zambesti, sa iubesti sa ai curaj si sa fii sensibil. Vesele si fresh, suporturile de pahare iti vor insenina diminetile si vor aduce un strop de magie in casa ta. Lucrate dupa un colaj original marca Le Cose Animate, imbina culorile marii cu fluturi delicati si pasarele intr-o combinatie vintage cu aspect antichizat.

Little Blue Coasters sunt inimioare din lemn, 10x10cm si vin in set de 4 bucati. Sunt cadoul minunat pentru casa noua, pentru o prietena draga sau un cuplu.

Pentru mai multe detalii si alte decoratiuni handmade apasa aici.

Dependenta BIZARA! O tanara din SUA a devorat peste 50 de anvelope!... MISS BIKINI, pe partie! Concurentele au defilat in costum de baie prin zapada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x