Antena Căutare

Cum să porţi botinele la birou

Botinele fac ca trecerea către sezonul rece să fie aproape neobservată. Pentru femeile care cu greu renunță la pantofi și încă nu sunt pregătite să încalțe cizmele la birou, botinele sunt soluția ideală.

Botinele fac ca trecerea către sezonul rece să fie aproape neobservată. Pentru femeile care cu greu renunță la pantofi și încă nu sunt pregătite să încalțe cizmele la birou, botinele sunt soluția ideală.

Ele prezintă avantajul de a fi suficient de elegante pentru a nu lipsi dintr-o ţinută office, dar nu într-atât de pretenţioase încât să nu poată completa perfect o ţinută casual, ceea ce le face perfecte și pentru o ieșire după serviciu.

Botinele sunt piesa de încălţăminte adorată de femei datorită efectului vizual de care sunt responsabile - subțiază și alungesc piciorul, visul oricărei femei. O ținută office nu presupune monotonie și lipsă de imaginație, ci poate reprezenta personalitate și stil, eleganță și rafinament. O pereche de botine dama integrate într-un outfit de birou creează tocmai acest efect. Foarte versatile și prietenoase, ele pot fi ușor asociate unei cămaşi cambrate şi unei fuste cu imprimeu, unei perechi de jeanși şi unui cojocel de sezon ori unui palton.

Botinele sunt o invenție de care orice femeie avea nevoie pentru a fi salvată în diminețile când se grăbește spre birou și vrea totodată să fie impecabilă. Versatilitatea și eleganța lor le face să fie de nelipsit din garderobă. Practic orice model de botine, fie el cu sau fără toc, cu platformă sau cu șiret, poate fi integrat cu succes într-o ținută office cu stil.

Botine cu platformă

Botinele cu platformă fac faţă cu brio în combinaţiile clasice din ţinutele office. Alături de o pereche de blugi clasici, de culoare închisă, un pulover supradimensionat și un palton, orice femeie se poate îndrepta spre locul de muncă având un aer de fotomodel. Pentru un look mai sobru, dar stilat, pot fi încălțate la un costum office, alcătuit din sacou și pantalon ori fusta midi.

Botinele cu platformă rămân alegerea ideală pentru femeile care vor neapărat să adauge extracentimetri, eleganţă şi un plus de comoditate. Şi ce femeie nu le vrea pe toate într-o singură pereche de încălţări?

Botine cu toc

Toamna sau iarna botinele sunt piesa de rezistenţă a unei ținute office de efect, având avantaje față de ghete și cizme la capitolul eleganţă şi stil, datorită aerului suplu și îndrăzneț pe care tocurile lor îl degajă. Nu sunt doar elegante, ci și comode şi practice. Botinele cu toc sunt preferatele femeilor datorită influenţei stiletto, pe care le substituie cu succes în anotimpul rece. Aceste botine sunt versatile şi îşi pot pune în valoare calitățile pentru a acoperi o gamă largă de opţiuni vestimentare, în special pe cele de birou. Se pot adapta oricând la o pereche de blugi, pantaloni office, un pulover tricotat, un sacou, un cardigan, dar pot face o pereche minunată şi cu fuste și rochii midi, cloş, cambrate pe corp, cu volane sau decupaje.

Botine fără toc

Botinele fără toc sunt comode și elegante, versatile, oricând potrivite stilului office. Ele se potrivesc oricărui tip de siluetă, dacă se ține cont de anumite norme cromatice şi de design în alcătuirea outfitului. Elegante, deși fără toc, aceste botine satisfac pe deplin exigenţele unei femei în materie de încălțăminte pentru birou. Ele sunt o prezenţă rafinată şi necesară în ţinute office lejere, purtate cu blugi, pantaloni clasici, fustă, rochie, cămasă, sacou, pulover, cardigan, palton. Sunt de preferat în zilele când confortul maxim este absolut necesar.

Botine cu șiret

În mediul office sunt ideale botinele cu şiret, iar, dacă se dorește un mix de elemente cu accente masculine şi feminine în același outfit, botinele cu vârful lăcuit şi cu detalii de piele perforată sunt alegerea perfectă.

Sursă foto: Pinterest

Cele mai cool cizme ale toamnei!... Previziunile lunii octombrie! Astrologul îţi spune de ce să te fereşti:"Vom auzi de multe cutremure, alunecări de t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x