Antena Căutare

Cum să te îmbarci fără bilet. Un pasager clandestin a zburat 11 ore în compartimentul roților unui avion cargo

Un pasager clandestin a zburat timp de 11 ore, din Africa de Sud în Amsterdam, Olanda, ascuns în compartimentul destinat retragerii roților avioanelor.

avion pe cer
Un pasager clandestin a zburat 11 ore în compartimentul de retragere a roților avionului și e teafăr | Profimedia

Bărbatul, a cărui vârstă și naționalitate nu au fost precizate încă, a fost prins în aeroportul din Amsterdam, imediat ce a ajuns la destinație, potrivit Mediafax.

Autoritățile l-au dus, inițial, la spital pentru a se asigura că sănătatatea lui nu este în pericol.

Bărbatul este perfect sănătos iar autoritățile urmează să decidă asupra pedespei pe care va trebui să o săvârșească pasagerul clandestin.

Autoritățile olandeze, despre întâmplarea rară: "Este un lucru foarte, foarte neobișnuit"

Bărbatul a supravieșuit frigului, mai ales că avionul nu era unul de pasageri, ci de transportat marfă.

Este un lucru foarte , foarte neobișnuit faptul că cineva a reușit să suptaviețuiască frigului la o asemenea înalțime, au spus autoritățile.

„Bărbatul se simte bine, date fiind circumstanțele, și a fost dus la spital, a declarat poliția de frontieră”, potrivit sursei citată.

Oficialii au precizat că este absolut surprinzător ca un om să ajungă teafăr după un zbor atât de lung și, mai ales, în avion cargo și în acel compartiment, însă nimeni nu a făcut prea multe comentarii.

"Nu suntem în măsură să facem niciun comentariu până când ancheta nu va fi finalizată", au declarat oficialii companiei de cargo.

Femeia care și-a născut propriul nepot. Cum e posibil. Ea a dorit să își ajute fiica și ginerele... Ross Tomkins, bărbatul diagnosticat cu menopauză la 44 ani. Medicii au rămas uimiți. Cum e posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x