Cum scapi de insectele enervante. Tânțarii și muștele vor sta la distanță. Ai nevoie de o sticlă de plastic, zahăr și... - VIDEO

Vine vara și avem un truc special pentru tine, care te va scapa de multe bătăi de cap. O dată cu creșterea temperaturilor, apar și insectele ce ne fac viața imposibilă. Dacă noaptea te lupți cot la cot cu țânțarii, ziua nu mai știi cum să scapi de muștele băgăcioase. Dar poți remedia situația printr-o metodă mai mai puțin convențională.

Vine vara și avem un truc special pentru tine, care te va scapa de multe bătăi de cap. O dată cu creșterea temperaturilor, apar și insectele ce ne fac viața imposibilă. Dacă noaptea te lupți cot la cot cu țânțarii, ziua nu mai știi cum să scapi de muștele băgăcioase.

Dar poți remedia situația printr-o metodă mai mai puțin convențională. Ai nevoie doar de o sticlă de plastic de 2 l, zahăr brun, apă caldă și drojdie pulbere. Și gata capcana minune.

Iată cum trebuie sa procedezi, dacă vrei să te bucuri de zilele călduroase de vară. Urmărește materialul de mai jos:

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri