Antena Căutare

Cum se impart vedetele: care-s cu Obama, care-s cu Romney

Beyonce a desenat tricouri pentru campania lui Obama, Cindy Crawford lupta pentru Romney. Tom Hanks il sprijina pe actualul presedinte al SUA, in timp ce Chuck Norris il sustine pe candidatul republican. Si daca-l sustine el, inseamna ca e treaba serioasa! Nu te joci cu Chuck Norris!

Pe 6 noiembrie, SUA isi vor alege noul sau vechiul presedinte. Barack Obama, actualul, si Mitt Romney, preopinentul, se bat in declaratii. In spatele lor, o adevarata armata de specialisti. Si se sustinatori. Care mai de care mai cunoscuti.

Beyonce, celebra solista, nu numai ca donat bani pentru campania actualului presedinte dar a si desenat un tricou pentru sustinerea sa. Eva Longoria a anuntat ca este de partea lui Obama, iar Mariah Carey, jurata X Factor SUA, la fel. George Clooney a pornit si el la strangerea de fonduri, alaturi de Tom Hanks si bunul sau prieten, Steven Spielberg, cunoscutul regizor. Dupa ce a terminat nunta, dupa ce a terminat filmarile la "Mizerabilii", Anne Hathway a anuntat, si ea, ca este alaturi de actualul locatar de la Casa Alba. La fel si Antonio Banderas ori Marc Anthony. Si pentru ca fosta sa sotie nu putea sa nu-i imparta opiniile, J. Lo este alaturi de Obama.

De cealalta parte, Mitt Romney e sprijint de Cindy Crawford, care, desi pare greu de crezut, a ajuns la 46 de ani. Clint Eastwood a sustinut un speech faimos impotriva lui Obama, in timp ce Nicki Minaj a concertat gratis pentru contracandidatul lui Obama. Totusi, parerea noastra, cel mai mare suport il are din partea lui Chuck Norris. Si daca domnul Norris e bagat in ceva, atunci e treaba serioasa!

Se intampla in... Bruxelles: Lui Van Damme i s-a ridicat o statuie de bronz. Cu muschi!... Descoperire: Balenele sunt capabile sa imite limbajul uman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x