Antena Căutare

Cum știi dacă ești DEOCHEAT sau ți s-au făcut VRĂJI! Uite cum să te PĂZEȘTI!

Dacă simți că ceva nu este în regulă, fie că te-a deocheat cineva sau că ți-a făcut vrăji, atunci uite ce trebuie să faci în astfel de situații.

Dacă simți că ceva nu este în regulă, fie că te-a deocheat cineva sau că ți-a făcut vrăji, atunci uite ce trebuie să faci în astfel de situații.

Ghinionul, energiile negative, starea psihică proastă și lipsa de înțelegere cu ceilalți pot fi semne că cineva ți-a făcut vrăji. Dacă vrei să te protejezi de energiile negative, atunci încearcă să urmezi câțiva pași simpli.

Cel mai important lucru este să crezi în Divinitate și în puterea rugăciunii. Magia neagră nu se prinde de acele persoane care au o credință puternică. Gândurile de răzbunare sunt cele mai nocive, așa că încearcă să le elimini din mintea ta.

Amuletele sau lucrurile sfințite sunt bune în astfel de situații, dar la fel de bună este și meditația. Încearcă să îți menții optimismul și râzi cât poți de mult. Se spune că farmecele vor sta la distanță dacă presari sare în jurul casei sau pe la colțurile acesteia.

CUTREMUR în familia BĂSESCU! Dezvăluiri ȘOCANTE despre soție și cele două fete!... 25 noiembrie 2015! Ziua când PLANETA se va schimba! Profețiile CUTREMURĂTOARE ce au speriat LUMEA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x