Căutare Live

Cum te-au păcălit magicienii până acum?! A fost dezvăluit SECRETUL. 6 trucuri explicate pas cu pas - FOTO

Nu de puține ori ai rămas blocat în fața trucurilor de magie, încercând să înțelegi cum se face, mai ales îm copilărie.

Nu de puține ori ai rămas blocat în fața trucurilor de magie, încercând să înțelegi cum se face, mai ales îm copilărie. Trucurile iluzioniștilor te transpuneau într-o altă dimensiune, unde orice era posibil. Trebuia doar să crezi în magie!

Abilitatea unui magician constă, de fapt, în capacitatea sa de a ţine în suspans publicul până la următorul truc incredibil, așa cum sunt și cele pe care urmeză sa vi le prezentăm.

Așadar, să pătrundem în tainele ascunse ale magiei!

Secretul 1: Tăierea persoanei cu un ferăstrău

Acest moment îți taie respirația și îți întinde nervii ca pe o bandă elastică. Dar ce nu știi tu este că, în interiorul cutiei, nu se află o singură femeie asistentă, ci două. Și s-a mai elucidat un mister!

Secretul 2: Bancnota ruptă

Succesul acestui truc, de a ”rupe” o bancnotă, este reprezentat de un creion construit special. Creionul este tăiat în două bucăţi, pe diagonală, şi este unit la loc de doi magneţi puternici!

Astfel, bancnotele sunt trecute cu uşurinţă printre cele două jumătăţi de magnet şi rămân intacte. Chiar credeai că e magie pură?

Secretul 3: Levitaţia

Secretul acestui truc, care este extrem de cunoscut, stă în suportul ascuns ingenios. Magicienii stau într-o poziţie ce camuflează perfect scheletul construcţiei.

Acest suport e ascuns cu dibăcie prin hainele lor. Ai încercat și tu, de nenumărate ori, dar nu îți ieșeșea, nu?

Secretul 4: Dispariţia vasului

Paharul cu apă se acoperă cu o batistă, apoi, magicianul o ia și aruncă în aer. Rezultatul: batista cade pe podea, iar paharul de pe masă dispare. Oare cum face asta?! Este simplu ca "Bună ziua".

În primul rând, există un inel de sârmă cusut în batistă, care creează iluzia că paharul este sub batistă, iar în al doilea rand, paharul este apoi coborât într-un orificiu secret printr-o gaură din masă. Ce v-am zis? Simplu.

Secretul 5: "Zig-Zagul" Uman

Succesul acestui truc depinde, într-o mare măsură, de abilităţile asistentului, a cărei sarcină principală este de a-şi menţine picioarele şi mâinile într-o poziţie verticală flexibilă şi să se conformeze cu redimensionările cutiei.

Secretul 6: Trucul lui lui Michael Jackson de "anti-gravitaţie"

Nu de puține ori cred că ai vrut să repeți schema asta și nu îți ieșea deloc. Miscările din videoclipul piesei "Smooth Criminal" erau o adevărată enigmă. Michael Jackson își păstra întregul corp drept, în timp ce gleznele i se îndoiau la un unghi de 45 de grade. Avea, oare, puteri supranaturale? Ei, da!

Ce nu știi tu este că acest truc avea succes datorită unor pantofi speciali. Ei se fixau de un cui care ieșea din podea. Cu picioarele fixate de sol, Michael Jackson a fost capabil să efectueze o manevră fizică aparent imposibilă.

Sursa: Brightside

Veste extraordinară! România a devenit membră CERN după 25 de ani de colaborare... Scandal uriaș. Doi polițiști au fost confundați cu niște stripperi!...
Parteneri
Zodii norocoase în dragoste pe data de 14 august 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Catine.ro
Ultimele știri
x