Antena Căutare

Cum trebuie păstrată brânza în condiții optime, pentru a nu te îmbolnăvi. Nu o pune niciodată pe farfurie!

Brânză, un aliment pe cât de banal, pe atât de gustos, îți poate aduce probleme de sănătate, dacă nu o depozitezi corespunzător și apoi o consumi. De asemenea, poți arunca banii pe fereastră, aceasta alterându-se.

Brânza, un aliment pe cât de banal, pe atât de gustos, îți poate aduce probleme de sănătate, dacă nu o depozitezi corespunzător și apoi o consumi. De asemenea, poți arunca banii pe fereastră, aceasta alterându-se.

Deși ne este foarte comod să așezăm brânza pe farfurie și apoi în frigider, după ce o scoatem din ambalajul original, acest lucru nu reprezintă o idee prea bună. Totuși, nici păstrarea ei în ambalajul original după desfacere nu este recomandată, scrie adevarul.ro.

Soluția ideală este să scoatem brânza din ambalaj și să o înfășurăm în hârtie pentru copt, păstrându-se în condiții optime, în frigider. De asemenea, poți folosi și pânza curată din bumbac, pe care va trebui să o schimbi des.

Berbecii nu au chef de muncă și visează cu ochii deschiși la vacanță! Horoscopul de joi, 14 iulie... Prima imagine cu iubitul Cătălinei de la "Mireasă pentru fiul meu". După divorț, el o consolează și-i face pro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x