Antena Căutare

Cum va arăta Pământul în anul 3017. Nici oamenii nu vor mai fi la fel

Lumea evoluează cât vezi cu ochii și lucrurile se schimbă în zece ani, dar apoi în 1000. Atunci când noi vom fi istorie, urmașii noștri se vor bucura de schimbări colosale în lume.

Lumea evoluează cât vezi cu ochii și lucrurile se schimbă în zece ani, dar apoi în 1000. Atunci când noi vom fi istorie, urmașii noștri se vor bucura de schimbări colosale în lume.

Trenul cu destinația Marte

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să mergi cu trenul până pe Marte? Oamenii vor călători în viitor în spațiu și vor circula cu transportul în comun. Dacă în prezent acesta face legătura între orașe, mai târziu el va fi utilizat pentru transportul în spațiu.

Omul va deveni un cyborg

Inteligența artificială câștigă teren, iar în viitor oamenii vor concura cu roboții. Cyborg este tradus ca „organismul cibernetic”, astfel că oamenii vor avea implantate diferite cipuri în organism.

Aceeași limbă pentru toți

Oamenii de pe Terra vor vorbi o limbă comună. Peste 100 de ani, oamenii de știință prezic că 9 din 10 limbi vor dispărea din cauza migrației.

Foto: brightside.me

"Revenge porn" sau schimbarea care va afecta sute de mii de internauți! Facebook va tăgui fotografiile comprom... Felicitări! Ele sunt vedetele premiate la Gala Performanţei şi Excelenţei 2017: Mirela Vaida, Diana Munteanu, Ela Crăc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x