Căutare Live

Cum va decurge relaţia ta în funcţie de zodia partenerului! Află cu cine te potriveşti cel mai bine

Deşi zodiacul este un subiect foarte controversat, pe care multe persoane nu vor să îl accepte, este bine de ştiut că există anumite combinaţii care se înţeleg foarte bine atât într-o relaţie amoroasă, cât şi în dormitor.

Află care sunt cele mai bune combinaţii de zodii

Deşi zodiacul este un subiect foarte controversat, pe care multe persoane nu vor să îl accepte, este bine de ştiut că există anumite combinaţii care se înţeleg foarte bine atât într-o relaţie amoroasă, cât şi în dormitor.

În astrologie sunt patru semne zodiacale: Foc, Pământ, Aer și Apă, fiecare cu câte trei zodii. Relațiile dintre acestea pot fi diferite, în funcție de caracteristicile fiecărei zodii.

Iată cu cine ești compatibil!

Combinații între aceleași elemente

Relație Foc – Foc

Semnele de Foc sunt Berbecul, Leul și Săgetătorul. Acest element simbolizează energia, iar când două persoane din același semn zodiacal se întâlnesc, se înțeleg foarte bine. Relațiile amoroase avansează rapid și devin foarte puternice.


Relație Pământ – Pământ

Semnele de Pământ sunt Taur, Fecioară, Capricorn. Acest element semnifică materialismul, iar nativii acestor zodii sunt foarte practici. Relațiile de cuplu sunt bazate pe angajamente economice și culturale și mai puțin pe pasiune și emoții. Dragostea înflorește când aceste standarde sunt atinse.

Relație Aer – Aer

Semnele de Aer sunt Gemeni, Balanță, Vărsător. Acest element simbolizează ideile. Când două semne de Aer se întâlnesc vor discuta foarte mult, fac schimb de idei și își fac planuri despre cum va decurge relația.

Relație Apă – Apă

Semne de Apă sunt Rac, Scorpion și Pești. Acest element simbolizează emoțiile. Când două semne de Apă se întâlnesc, se înțeleg din instinct. Nici nu apucă să articuleze unul dintre parteneri vreo dorință, că celălalt s-a și pus pe treabă. Cei doi parteneri vor “înota” foarte bine împreună, fără să depună eforturi prea mari.

Citeşte AICI continuarea!

De la ea i s-a tras moartea! Fotografiile puştii de vânătoare cu care s-a sinucis Kurt Cobain, solistul Nirvana, au fos... Nimănui nu i-a venit să creadă! A dizolvat o aspirină în apa în care spăla rufele, iar efectul a fost extraordinar!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri