Antena Căutare

Cum va fi viața ta în funcție de ZIUA ÎN CARE TE-AI NĂSCUT!

Unii s-au născut cu miracolul vieții, alții cu miracolul iubirii, alții cu miracolul frumuseții. Care este miracolul tău? Care este darul divin personal care ți-a fost hărăzit încă de la naștere?

Unii s-au născut cu miracolul vieții, alții cu miracolul iubirii, alții cu miracolul frumuseții. Care este miracolul tău? Care este darul divin personal care ți-a fost hărăzit încă de la naștere?

Care este acel dar special cu care ai fost înzestrat încă din momentul nașterii tale și care te va călăuzi de-a lungul existenței tale pe acest Pământ?

Cei născuți Luni – Miracolul Cuvântului

Luni este o zi a începutului, a cuvântului și a puterii de a începe o acțiune nouă. Luni este o zi benefică pentru a-ți urma visurile și a le pune în practică. Ziua de Luni aduce cu ea libertate, libertatea cuvântului și a discursului. Nu ezita să îți exprimi exuberanța, individualitatea, entuziasmul în fața celorlalți, chiar dacă uneori ai tendința de a te închide în tine. Darul cu care te-ai născut este darul Cuvântului, și el trebuie împărtășit. El te va ajuta să deschizi numeroase porți în viață. Ai abilitatea de a te face remarcat prin cuvânt, fie el scris. Cuvântul tău influențează și schimbă opinii, sprijină, pedepsește, dar oferă și afecțiune și înțelegere. Ai o mare putere de persuasiune, ești un bun orator și ști cum să aplanezi conflictele.

Cei născuți Marți – Miracolul Vieții

Cei născuti marți au fost înzestrați cu Darul Vieții. Viața este darul pe care trebuie să-l respecte și să-l aprecieze cât mai mult. Lecția lor de viață este aceea de a-și stăpâni instinctele, orgoliile și pornirile de agresivitate și a se bucura cât mai mult de viață. Trebuie să învețe să acorde atenție și corpului fizic și energiei care le parvine din surse exterioare. Puterea lor vine din viața a tot ceea ce îi înconjoară.

VEZI TOATE DETALIILE PENTRU FIECARE ZODIE ÎN PARTE

Ea e super SEXY, dar stai s-o vezi pe maică-sa cum arată, la 47 de ani! Nu ştii pe care s-o alegi!... Cinci semne clare că locul de muncă NU ţi se mai potriveşte! Iată când trebuie să DEMISIONEZI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x