Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cum vor arăta oamenii care lucrează la birou în doar 20 de ani! Previziunile experților în sănătate sunt alarmante! Imagini șocante! Foto

Oamenii care lucrează la birou s-ar putea transforma în 20 de ani, dacă nu vor fi făcute schimbări importante în mediul lor de lucru. O echipă de experți în sănătate a creat un prototip pentru a arăta ce schimbări alarmante ar putea suferi aceștia.  

Potrivit experților, oamenii care lucrează la birou se vor confrunta cu probleme de sănătate între care se pot număra și apariția unei cocoașe și a unor vene varicoase.

Ei au explicat problemele cu care s-ar putea confrunta oamenii care lucrează la birou printr-un prototip pe care l-au numit Emma.

Experții au explicat că prototipul Emma are, între alte probleme, o cocoașă formată din cauza numeroaselor ore pe care le-a petrecut la birou într-o poziție incorectă, vene varicoase, din cauza circulației proaste, un stomac rotund, cauzat de sedentarism, ochi uscați și roșii, cauzați de perioada îndelungată de timp petrecută în fața unui monitor.

William Higham, autorul acestei cercetări alarmante, a declarat că este extrem de important ca oamenii care lucrează la birou să facă mai multă mișcare, să aibă grijă la poziția pe care o au la lucru, să își ia pauze în mod regulat.

Cercetarea a mai arătat că oamenii care lucrează la birou ar putea avea probleme de vedere, probleme cu greutatea și ar putea suferi de migrene.

Recomandari