Antena Căutare

Cupidon te-a trecut pe listă? TOP 5 ZODII care se îndrăgostesc în anul 2017

Dintre toate cele 12 zodii, doar 5 vor fi foarte norocoase in anul 2017 pe plan sentimental. Din acest punct de vedere viata acestor nativi se poate schimba complet.

Dintre toate cele 12 zodii, doar 5 vor fi foarte norocoase in anul 2017 pe plan sentimental. Din acest punct de vedere viata acestor nativi se poate schimba complet, scrie zodiata.com.

BERBEC

Pana in luna august a acestui an, berbecii singuri isi vor gasi un partener stabil. Cele mai bune sanse de a gasi pe cineva sunt daca veti participa la evenimente aglomerate, cum ar fi la concerte. Asa ca nu refuzati niciodata invitatii la petrecere sau la iesiri cu prietenii. Cei care deja sunt intr-o relatie trebuie sa stie ca sentimentele se vor dezvolta si va exista stabilitate si incredere.
Chiar daca intalniti pe cineva nou, sau daca continuati o relatie mai veche, incercati sa fiti sinceri cu persoana de langa voi.

TAUR

Articolul continuă după reclamă

Prima jumatate a acestui an nu va aduce lucruri majore in viata, insa dupa luna august lucrurile iau o intorsatura favorabila si veti avea parte de lucruri la care nu va asteptati. Astrele spun despre tauri ca, cel mai sigur, acestia se vor indragosti de o Fecioara sau un Capricorn, de o persoana intelectuala si boema.
Dupa mai multe intalniri si flirturi, va aparea cineva care va va face sa nu mai vreti sa treceti din aventura in aventura. Ceea ce este clar, va veti indragosti nebuneste!
Taurii care au o relatie stabila, au toate sansele sa faca marele pas anul acesta.

Citește mai departe!

Imaginile care îți dau fiori: Mai mulți oameni s-au pozat în ultimele clipe de viață și și-au luat adio online... Nu ştii niciodată cum să îl scrii? Iată diferenţa dintre whiskey şi whisky. Explicaţia specialiştilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 octombrie 2024. Adrian a pierdut toți banii
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 octombrie 2024. Adrian a pierdut toți banii Joi, 24.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x