Antena Căutare

Cuplul se bucura de o cină romantică când o croazieră cu nudiști a trecut pe lângă ei. "Priveliștea" la care nu se așteptau

Cei doi luau o cină romantică, aniversară, când au observat un vas de croazieră, plin cu nudiști, trecând pe lângă ei. Prima dată, îndrăgostiții au rămas înmărmuriți, dar mai apoi s-au amuzat.

Navă de croazieră, în largul mării Galerie
Cuplul se bucura de o cină romantică când o croazieră cu nudiști a trecut pe lângă ei. "Priveliștea" la care nu se așteptau | Shutterstock

Cuplul a avut parte de cea mai mare surpriză. Iată cum a decurs întâmplarea pe care o vor ține minte toată viața și pe care o vor tot povesti mai departe. Daily Mail a relatat povestea în acest articol.

Cuplul se bucura de o cină romantică când o croazieră cu nudiști a trecut pe lângă ei. "Priveliștea" la care nu se așteptau

John Wood și soția lui erau la un restaurant și se bucurau de o cină romantică, aniversară, pe Exe Estuary, undeva în Anglia. Toate bune și frumoase, până când au sesizat că se apropie de ei un vas de croazieră. Cina le-a fost însă întreruptă imediat, în momentul când au observat, la o privire mai atentă, că toți pasagerii croazierei erau complet dezbrăcați. Era o ambarcațiune exclusiv pentru nudiști.

John Wood a declarat: "Eu și soția mea aniversam cu o cină drăguță când am început să observăm călătorii complet dezbrăcați cum se apropie de noi, în nava de croazieră care se mișca lin pe apă".

Vasul de croazieră respectiv face, anual, astfel de călătorii pentru doritorii care vor să călătorească nud și care doresc să își facă prieteni asemănători, "cu puțin bagaj" la ei, pe parcursul voiajului pe ape.

John Wood și soția lui, dar și ceilalți care se aflau în restaurant, au rămas prima dată înmărmuriți, dar mai apoi următoarea reacție a lor a fost una de amuzament. "Multă lume a rămas amuzată de 'priveliște', dar ne-am făcut și griji legate despre starea de sănătate a călătorilor nudiști, mai ales că vântul începea să bată cu putere.

Contrar părerii majorității, a relatat Daily Mail, să umbli complet dezbrăcat nu este un lucru ilegal, atât timp cât acest lucru nu provoacă panică în jurul celorlalți, anxietate sau motive de stres.

John Wood și soția lui spun că au rămas totuși cu o amintire plăcută în urma întâmplării. Nu se întâmplă în fiecare zi să vezi o navă plină cu oameni dezbrăcați la bord și, până la urmă, fiecare om este liber să facă orice dacă îi aduce bucurie și nu îi deranjează pe alții cu nimic.

Galip Ozturk, bărbatul care a devenit tată de 21 de ori într-un an. Cum este posibil... Alex Solomin a devenit instructor de fitness după ani întregi de obezitate și vicii. I s-a spus că nu "va trece de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x