Antena Căutare

Curiosul caz al bicicletei din copac, din Vashon Island. Cat este legenda si cat este adevar?

In 1914, un tanar si-a sprijinit bicicleta de un copac, a parasit Vashon Island, Washington si a plecat la razboi, ca nu sa se mai intoarca niciodata. Copacul a facut ceea ce fac arborii, s-au unit si au devenit unul singur. Este legenda bicicletei din copacul din Vashon, o evidenta, romantica si tragica poveste

Asta se intampla sa fie o istorisire falsa. In schimb, bicicleta, ce a devenit o atractie turistica minora, de fapt, dateaza de la 1950 si a apartinut unui baiat pe nume Don Puz. Casa in care a trait copilul a ars, iar el a primit bicicleta ca o donatie. Dar nu i-a placut deoarece a fost prea mica pentru el, iar ghidonul semana mai mult cu cel a unei triciciclete. Intr-o zi, i-a spus mamei ca merge cu gasca de prieteni sa se joace in padure, iar Puz a fost singurul pe bicicleta. In momentul in care au plecat spre casa, baiatul, pur si simplu, a lasat-o acolo.

„Probabil de mult ce am detestat acel lucru mic, l-am aruncat si am uitat de el, iar apoi am negat ca as sti unde este”, a spus Don.

Bicicleta, initial rosie, a fost localizata la doar cateva sute de metri de locul unde a locuit Helen Puz pana acum cateva saptamani, atunci cand a murit la varsta de 99 de ani. Dupa ce „minunea” a inceput sa atraga atentia, ea si Don au vizitat-o pentru a vedea ce a facut copacul.

„Ne-am dus in padure” a declarat Don. „Era acolo, in copac. Si am spus: Asta este bicicleta mea. Am recunoscut-o pentru ca nu cred ca mai era vreuna ca ea”

Intrebata daca a fost uimita, Helen a spus: "Nimic nu ma surprinde la varsta mea."


Foto: adventure-journal.com

Isi impart hrana cu tigrii! Cativa calugari din Thailanda au grija de animale, fara a deveni parte din meniu... Ioan Stoica, fondatorul Caritasului, omul care le-a “furat” romanilor miliarde de dolari, a fost gasit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x