Antena Căutare

Cursa spectaculoasa: Intrecere intre tractoare, in Germania

Motoare de mii de cai putere sunt turate in acest weekend in Germania. Nu va ganditi la o cursa cu bolizi de sute de mii de euro. Este vorba de o intrecere intre. tractoare. Ati auzit bine! Utilajele inscrise in concurs seamana insa foarte putin cu cele folosite de agricultori.

Aceste tractoare nu au fost construite intr-o fabrica ultra moderna, ci in diferite ferme. Fermierii care se inscriu in concurs trebuie sa respecte anumite standarde. Cand vine vorba despre puterea motoarelor, nu sunt in niciun fel constransi.

Anul acesta 80 de echipe s-au inscris la concursul organizat in nord-vestul Germaniei. Tractoarele cu motoare de mii de cai putere au trebuit sa traga o remorca de cateva tone, pe o distanta de o suta de metri. Nu a mers prea bine. Prima runda a fost in regula si am fost incantati, insa in timpul celei de-a doua runde, am inceput sa avem probleme cu distributia, care s-a largit. Fara scanteie, nici cel mai bun motor nu va porni.

"Tatal meu a inceput acest campionat cu peste 30 de ani in urma, iar eu am crescut aici. A inceput sa imi placa si fac asta de la 16 ani. Este distractiv!", a spus unul dintre concurenti. Castigatorul competitiei nu primeste niciun premiu. Dar are dreptul sa se laude un an de zile ca este proprietarul celui mai bun tractor.

Foto: grit.com

Un medic veterinar din Timisoara a infiintat un serviciu de ambulanta pentru animale... SUA: Un tablou cumparat de o femeie dintr-un targ de vechituri ar putea fi un Renoir autentic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x