Antena Căutare

Cutremurător! Au pus la cale o ședință de spiritism, dar ceea ce a urmat a fost paranormal! Uite cum le-a pedepsit spiritele înfuriate!

Un incident paranormal din Marea Britanie a reușit să stârnească numeroase controverse. Lumea a rămas șocată de ceea ce s-a întâmplat în casa unei familii.

Un incident paranormal din Marea Britanie a reușit să stârnească numeroase controverse. Lumea a rămas șocată de ceea ce s-a întâmplat în casa unei familii.

O mamă și o fiică au dorit să apeleze la ședinte de spiritism pentru a intra în contact cu câinele lor, mort de ceva timp. Totuși, ceea ce a urmat i-a lăsat pe toți muți de uimire.

Cele două au folosit o planșă specială pentru activități oculte. Se pare că în scurt timp, acestea au primit un semn prin care erau avertizate că vor muri. Nu a trecut mult și un incendiu inexplicabil a pornit în locuință.

Femeile au scăpat, dar încă nu se cunoaște cauza incendiului, mulți spunând că ar fi vorba despre o pedeapsă dată de spiritele cu care au intrat în contact cele două.

A ratat o priveliște de milioane fiindcă era dependent de mobil! Uite ce s-a întâmplat la doi pași de el! Acum tot inter... Ai auzit și tu asta la școală, dar nu te-ai gândit niciodată ce ascunde în spate! Emil Palade, singurul român care a reu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x