Antena Căutare

Dacă faci asta, încetează imediat! Gestul banal din cauza căruia o tânără s-a îmbolnăvit de cancer și a rămas fără un deget

O tânără în vârstă de 20 de ani a rămas fără un deget, după ce acesta i-a fost amputat din cauza unei forme rare de cancer, despre care ea spune că s-ar fi dezvoltat în urma obiceiului ei de a-și roade unghiile.

O tânără în vârstă de 20 de ani a rămas fără un deget, după ce acesta i-a fost amputat din cauza unei forme rare de cancer, despre care ea spune că s-ar fi dezvoltat în urma obiceiului ei de a-și roade unghiile.

Tânăra, Courtney Whithorn, a început să își roadă unghiile în timpul școlii, la vârsta de 16 ani, din cauză că era batjocorită de colegi. Obiceiul ei s-a agravat atât de tare, încât în anul 2014 ea și-a ros complet unghia de la unul dintre degetele mari de la mâini.

„Nici nu mai realizam că îmi rodeam unghiile uneori – pur și simplu făceam asta mecanic”, a spus ea.

Acum în vârstă de 20 de ani, Courtney Whithorn povestește că a observat, la scurt timp, că degetul ei a început să se înnegrească, dar a reușit să ascundă acest lucru de prieteni și familie, timp de patru ani.

Studentă la psihologie, Whithorn a fost diagnosticată, în iulie, cu o formă rară de cancer, care ar putea fi legată de gestul ei extrem. De atunci, tânăra a suferit patru intervenții chirurgicale. Însă, în ciuda încercărilor de a-i salva degetul, medicii au fost nevoiți, săptămâna trecută, să i-l amputeze.

Courtney Whithorn este originară din orașul englez Newton Aycliffe din comitatul County Durham, dar în urmă cu nouă ani s-a stabilit în orașul australian Gold Coast.

Metoda secretă a lui Einstein pentru a învăța. I-a dezvăluit-o fiului său cel mare... O chelneriță a primit bacșișul în plic și nu l-a deschis până acasă! Când a văzut ce era a izbucnit în lacrimi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x