Antena Căutare

Daca incalci legea la Acapulco, risti sa fii amendat de politistele sexy

Autoritatile statului mexican Guerrero, cunoscut pentru popularele sale statiuni de la ocean, vor angaja tinere atragatoare, gen top-model, pentru a activa in cadrul politiei turistice locale, a anuntat ministrul sigurantei publice al statului respectiv, Ramon Almonte Borja, relateaza miercuri agentia RIA Novosti.

"Frumusetile", cu varste cuprinse intre 18 ani si 35 de ani, vor colabora strans cu politia federala, in principal la Acapulco, pentru a le oferi siguranta turistilor straini si pentru a ajuta la solutionarea unor probleme obisnuite din domeniul turismului. ''Pe langa infatisarea frumoasa, ele trebuie sa aiba cel putin liceul si sa vorbeasca limbi straine'', a declarat presei Borja, referindu-se la cerintele privind potentialele candidate. Oficialul mexican a precizat ca o uniforma speciala va fi creata pentru politia "sexy", care sa fie recunoscuta cum sunt cei de la London "bobbies".

Demersul face parte din efortul Mexicului de impulsionare a turismului pentru straini, care este a treia mare sursa de venituri ale tarii, dupa cele obtinute din exporturile de petrol si dupa banii trimisi acasa de catre mexicanii plecati in afara.

Industria turismului ofera locuri de munca pentru circa sase milioane de mexicani si anul trecut a adus venituri de 12 miliarde de dolari la bugetul tarii. Mexicul intentioneaza sa ajunga pana in 2020 printre primele cinci tari cele mai vizitate din lume.

Citeste si Jurnalul!

Foto: denise-milani.com

VIDEO! Drumul dintre Iasi si Botosani, asfaltat din... caruta... VIDEO! Papa a dat primul sau mesaj pe Twitter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x