Antena Căutare

Daca nu mai crezi in povesti: Intalnirea dintre un sosoi si... un pui de balena alba

O intamplare frumoasa, amuzanta, rupta din filmele pentru sosoi. Un pui de chinez are o reactie nemaivazuta atunci cand este speriat tot de un pui, dar de balena alba

Scena se petrece intr-un delfinariu. Puradelul este insotit, cel mai probabil de tatal sau, atunci cand de geamul bazinului se apropie o balenuta alba, care reuseste sa-l faca sa i se ridice parul in cap, la propriu.

Pentru un moment, puiul de om ramane inmarmurit, insa balenuta dornica de joaca nu vrea decat sa-l destinda. Imediat, micutul iese din starea de pietrificare, face un pas in spate si, ca orice copil, incepe sa planga.

Asta, in timp ce tatal sau il filma. Clipul a fost postat pe internet si smulge zambet dupa zambet.

Despre balena alba

Balena alba sau beluga este o specie de balena raspandita in Oceanul Arctic si marile adicente. Traieste in apele arctice si sub-arctice, de-a lungul coastelor din Canada, Alaska, Groenlanda, Norvegia si Rusia. Aproximativ 500 de exemplare se gasesc in apele fluviului Saint Lawrence.

Era vanata pentru grasime, piele si carne.

DESCOPERIRE: Arheologii londonezi au scos la iveala o statuie romana... VIDEO! Nu-i nicio gluma: Zana Maseluta vine noaptea-n vis! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x