Antena Căutare

„Dacă treci pe aici o să te bântuie”! Drumul din România pe care trebuie să-l eviți dacă nu vrei să te întâlnești cu fantome!

Undeva în Moldova se află comuna Luncani, despre care localnicii povestesc lucruri cât se poate de bizare. Se pare că aici se petrec lucruri incredibile.

Undeva în Moldova se află comuna Luncani, despre care localnicii povestesc lucruri cât se poate de bizare. Se pare că aici se petrec lucruri incredibile.

Se spune că în acest loc există numeroase fantome, ce atacă călătorii pe timp de noapte. Locul unde acestea sălășuiesc se află la capătul unui lac secat. Cei care trec pe aici sunt urmăriți de fantome pe o distanță de până la trei kilometri, până ajung în următorul sat. Fenomenele de aici i-au speriat pe mulți.

Se pare că spiritele aparțin un soldați din timpul Primului Război Mondial, ce au fost îngropați aici în anul 1917. Odată ce noaptea vine apar siluete fantomatice, ce parcă plutesc deasupra pământului. Dealul Luncanilor este un loc de care toți încearcă să se ferească.

Cum arată un hamburger și o porție de cartofi prăjiți, după ȘASE ANI? Vei rămâne fără cuvinte!... Ei n-au prins tabletele și smartphone-urile, dar sunt MARI! Tu știi unde odihnesc unele dintre cele mai cunoscute person...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x