Antena Căutare

Dan Negru, moment straniu. A sunat pe numărul Stelei Popescu, în această dimineață. Ce s-a întâmplat după ce a apelat: “Iar ai nimerit la mine”

Actriţă Stela Popescu a lăsat o Românie în doliu, după ce, în dată de 20 noiembrie, a părăsit această lume, la aproape 82 de ani. Însă este la fel de prezentă în sufletul şi viaţa oamenilor care au iubit-o.

Actriţă Stela Popescu a lăsat o Românie în doliu, după ce, în dată de 20 noiembrie, a părăsit această lume, la aproape 82 de ani. Însă este la fel de prezentă în sufletul şi viaţa oamenilor care au iubit-o.

În această dimineaţă, Dan Negru a avut parte de un moment straniu. Prezentatorul tv a sunat-o pe actriţă, din greşeală:

„Am sunat-o pe Stela Popescu azi-dimineaţă. O făceam uneori din greşeală atunci când voiam să-l sun pe Răzvan Popescu din maşină şi când bluetooth-ul lua numele de Popescu dar apela Răzvan în loc de Stela.

Se obişnuise după o vreme să îmi răspundă direct:“iar ai vrut sa-l suni pe finu’tau de la radio și ai nimerit la mine”. Azi dimineața i-am șters numarul din telefon…”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Apropiații lui Alex Hogea, tânărul mort în iadul de la Colectiv, încă își plâng îngerul: "Aici e tot un fel de iarn... Dacă ești frate mai mare, vei înțelege asta. Băiețelul din imagine face cunoștină cu mezinul familiei. Îi sărută ochișor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x