Antena Căutare

24 DE ANI DE ANTENA 1. Dan Negru, unul dintre simbolurile Antenei 1: „Am fost mereu împotriva curentului. Probabil, așa am supraviețuit”

Dan Negru este unul dintre simbolurile televiziunii care astăzi împlinește 24 de ani. Se află în echipa Antenei 1 de la sfârșitul anilor ‘90 și de numele său se leagă numeroase formate de succes, precum „Ciao Darwin”, „Ziua Judecății”, „Genialii”, „Ziua Judecății”, „Te pui cu blondele” sau „Next Star”, cu care a înregistrat recorduri de audiență.

Dan Negru este unul dintre simbolurile televiziunii care astăzi împlinește 24 de ani. Se află în echipa Antenei 1 de la sfârșitul anilor ‘90 și de numele său se leagă numeroase formate de succes, precum „Ciao Darwin”, „Ziua Judecății”, „Genialii”, „Ziua Judecății”, „Te pui cu blondele” sau „Next Star”, cu care a înregistrat recorduri de audiență.

Din 1999 și până în prezent, Dan Negru deține supremația audiențelor în noaptea de Revelion. Anul acesta, pentru al 18-lea an consecutiv, Negru va prezenta la Antena 1 marele show al nopții dintre ani.

Am ajuns la al 18-lea Revelion. Dar longevitatea asta a început ca o întâmplare. În primii 10-11 ani, în noaptea de Revelion se făcea câte o ediție specială a celui mai de succes show al sezonului și, cum show-urile mele au fost vreme de mai bine de un deceniu cele mai urmărite de la Antenă, am avut mereu și o ediție specială de Revelion. Apoi, după niște ani, publicul a întărit ideea de Negru, brand de Revelion. Și, recunosc, ideea de a continua Revelioanele cu Negru-brand a fost a Cameliei Voiculescu și se întâmpla acu’ vreo zece ani. Se pare că a avut o bună intuiție, pentru că în anii ăștia ne-am păstrat supremația de lider în noaptea de Revelion. Vreau să vă spun că l-am convins pe bunul meu prieten, Florin Piersic, să fie lângă mine anul acesta, în noaptea dintre ani. Nu spun în ce mod, doar că l-am convins. Cu greu, dar am reușit. Eu cred că Florin va rămâne cel mai de succes actor român din toate timpurile. Dar el e doar unul din momentele Revelionului, vor fi toate marile nume din showbizul românesc acolo”, spune Dan Negru.

Din 30 noiembrie, Dan Negru va prezenta la Antena 1 un nou format, “Guess My Age – Ghicește vârsta”, care va premia intuiția cu importante sume de bani. Prima ediție a show-ului va fi una specială care va aduce în postura de concurenți trei campioni, Florin Răducioiu, Cătălin Moroșanu și Marian Drăgulescu.

Show-ul nou de la Antenă va fi altceva. Lazarov, pe care-l pomenesc adeseori, m-a învățat să fiu mereu altfel decât ceilalți. Când făceam Ciao Darwin, cu Mama Natură, asistentele tv încă nu se inventaseră. Când toți aveau asistente tv în show-uri, eu am renunțat la ele și am făcut emisiuni cu copii. Am fost mereu împotriva curentului. Probabil, așa am supraviețuit. Guess my age, noul meu show, e o noutate absolută pe piața tv. Și asta contează mult pe o piață tv destul de previzibilă”, mai spune Negru.

Dan Negru a absolvit Liceul economic din Timișoara, numai că pasiunea pentru cifre nu a fost suficient de puternică să-l determine să-și continue studiile în domeniu. A ales Dreptul și ulterior Jurnalismul, iar odată cu aceste decizii importante, la orizont a apărut și omul de televiziune Dan Negru. A început la un nivel ridicat. Wikipedia spune despre el că a realizat primul interviu din viața sa cu Dan Spătaru, un monstru sacru al muzicii ușoare românești. După câțiva ani petrecuți la Radioteleviziunea Română, Dan Negru a acceptat provocarea de a prezenta emisiuni de divertisment la Antena 1.

Zodiile care au cel mai frumos CARACTER! Firea sociabilă te poate face să îi placi imediat şi apoi vei simţi recunoştinţ... 24 DE ANI DE ANTENA 1. Ce făceau actorii din „Fructul oprit” în urmă cu 24 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x