Antena Căutare

Dansul de fericire al unui câine atunci când află că a fost adoptat! Patrupedul a făcut senzație în toată lumea!

Un câine a reușit să devină noua senzație a internetului după ce cineva l-a filmat dansând de fericire! Pare greu de crezut că un patruped poate face asta, dar cu siguranță imaginile te vor cuceri.

Un câine a reușit să devină noua senzație a internetului după ce cineva l-a filmat dansând de fericire! Pare greu de crezut că un patruped poate face asta, dar cu siguranță imaginile te vor cuceri.

Îl cheamă Dreadlock și are zece ani. Ultimii patru ani i-a petrecut la un adăpost, departe de căldura unui cămin. Totuși, norocul l-a găsit și pe el într-o zi.

Cineva a decis să-i dea o șansă și astfel, Dreadlock s-a ales cu un stăpân nou! Și nu mică i-a fost surpriza atunci când a înțeles că va pleca de la adăpost. Reacția animalului a fost filmată și în clipul video se poate vedea clar cât de fericit este.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Parcă râde și parcă dansează, atât de mare este bucuria unui suflet care a înțeles că va avea o nouă casă. Așa cum era de așteptat, clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea, stârnind astfel numeroase reacții.

Așa ceva...mai rar! Dans popular la BARĂ! Clip video VIRAL ce a uimit românii! O să vrei și tu așa ceva la PETRECERI!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cât de mare e bucuria unui suflet abandonat atunci când află că are un stăpân nou. Cu siguranță imaginile îți vor face ziua mai frumoasă.

Exasperat că iubita doar se laudă cu abdomenul plin de pachețele, bărbatul a găsit cel mai bun mod de-a se descărca! Și ... Prima lună de toamnă le dă ceva bătăi de cap! TOP 3 zodii urmărite de ghinion în septembrie, pe plan amoros...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x