Antena Căutare

Dansul la bara, materie de studiat in scolile din Canada!

Cativa instructori de fitness au dat nastere unei dezbateri aprige in Canada dupa ce au propus ca dansul la bara sa fie studiat in scoli. Sportivi de meserie, ei sustin ca parintii ar trebui sa isi depaseasca prejudecatile si sa aiba in vedere avantajele acestui sport. Copiii lor se vor dezvolta armonios si vor avea o sanatate de fier.

Sunt ani buni de cand "dansul pasiunii" nu mai este vazut ca o practica exclusiv intalnita in cluburile de noapte. A fost recunoscut ca sport, iar adeptii lui se reunesc periodic pentru a participa la competitii organizate la nivel national si international. In Canada, insa, mai multi instructori de fitness vor sa duca dansul la bara la urmatorul nivel, adica sa il transforme in materie de studiu in scoli.

Instructorii spun ca acest sport ajuta la construirea unui trup armonios si este perfect pentru copii, mai ales ca se afla in perioada de crestere. Ii dau exemplu pe rusi, unde campionatul de dans la bara pentru copii intre 7 si 12 ani are loc chiar saptamana aceasta, in Sankt Petersburg. Chiar si asa, in Canada, ideea este privita cu reticenta la nivelul conducerii scolilor.

Parinti si viitori parinti... voi ce parere aveti?

Foto: gawker.com

Ce a insemnat pentru un tanar sa auda muzica pentru prima oara in viata: "A fost ireal!"... Indrumatorul spiritual al trupei The Beatles a condus o sedinta de meditatie cu zeci de mii de oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x