Antena Căutare

Data nașterii conține POTENȚIALUL DE FERICIRE! Calculează-ți numărul norocos și află ce spune despre tine!

Data în care te-ai născut îți poate prezice multe. Iată cum îți poți calcula numărului norocos!

Data în care te-ai născut îți poate prezice multe. Iată, pentru început, cum îți poți calcula numărului norocos

Dacă, de exemplu, te-ai născut pe data de 6 a lunii, numărul norocos este 6. Dacă numărul este format din două cifre, însumează-le pentru a obține numărul final. De exemplu, cineva născut pe data de 19 are numărul 1 + 9 = 10 = 1 + 0 = 1.

Numărul 1
Un 1 este charismatic, conștient de sine, ambițios și creativ. Își urmărește direct scopul și știe cum să se impună în mod iscusit. Oamenii 1 lucrează cu multă greutate într-o echipă, căci sunt luptători singuratici prin excelență. Ei văd orice criză ca pe o provocare căreia îi pot face față. Pentru partenerul lor și pentru prieteni sunt ca o „stâncă de sprijin”, sunt oameni pe care prietenii se pot baza în orice situație. În iubire, 1 este dominant – el preferă să plece decât să se simtă agasat într-o relație.
Sfat: Ai tendința de a nu face compromisuri, în profesie și în viața personală. Este bine să mai lași de la tine câteo­dată. Atunci ți se vor deschide căi nebănuite.

Numărul 2
Empatic, plin de tact, răb­dător, fermecător și adaptabil. Oamenii 2 sunt dotați cu un simț empatic foarte bi­ne dezvoltat și fac multe pentru a le fi bine altora. Egoismul le este complet străin, iar asta îi face prieteni și colegi ide­ali. Nu le place să trăiască singuri și înfloresc abia atunci când sunt într-o relație. Sigur, însă, că sunt foarte ușor in­fluen­țabili.
Sfat: Ce se spunea despre mo­destie? Exact, nu ajungi prea departe cu ea. Așa că din când în când gândește-te la tine, oamenii te vor iubi oricum în continuare!

Numărul 3

Oamenii 3 sunt persoane solare, care emană lumină din interior și împrăștie de jur împrejur bună dispoziție. Sunt optimiști, creativi, sar în ajutor, au umor și reacții rapide – sunt adevărați oa­meni de echipă, care nu-și lasă niciodată prietenii de izbeliș­te. Ei știu să păstre­ze secrete. Dar sunt mai puțin pregătiți pentru rutină și datorii plictisitoare. Au nevoie de varietate și de pro­vocări mereu noi, căci după ce au obținut ceva, acel lucru nu-i mai interesează.
Sfat: Ai nevoie de alți oameni așa cum ai nevoie de aer pentru a respira. Dar nu uita: și momentele de liniște sunt importante, atunci corpul și sufletul tău își reîncarcă bateriile.

Numărul 4

Disciplină pe toată linia: rezistență, răb­da­re, capacitatea de a urmări un scop, hăr­ni­cie și stabilitate, iată care sunt caracteristicile oamenilor 4. Din când în când ei au probleme cu stima de sine, care se dizolvă și trebuie apoi reconstruită. Oamenii 4 urăsc mersul în gol și devin deseori nerăb­dători, chiar intoleranți dacă cineva le stă în cale sau le fură timpul. Sunt adevărate talente organizatorice și le place să con­stru­iască – fie o etajeră, fie o casă, fie o în­treprindere. Numărul 4 simbolizează fap­ta, acțiunea. Când oamenii 4 încep ceva, ei duc lucrul la bun sfârșit, chiar dacă uneori ar fi mai bine să renunțe. Pot accepta foarte greu sfatul altuia. Sfat: Chiar dacă uneori nu-ți vine să crezi, partenerul tău te iubește exact așa cum ești!

Numărul 5

Curioși, aventuroși, temperamentali, in­teli­genți și mereu în căutare de idei noi – oamenii 5 nu se pot dedica exclusiv unui singur lucru. Sunt naturi vesele care iubesc compania altora, care se află deseori în centrul atenției și iubesc viața, sunt haotici frumoși, pentru care punctualitatea și ordinea sunt cuvinte străine. Ei încep mii de lucruri în același timp, dar ter­mină doar câteva, fapt care poa­te fi obositor pentru cei din jur – dar și foarte interesant. Comportamentul lor pare imprevizibil, însă în realitate în spatele lui se află un singur principiu: să nu se înțepenească în rutină!
Sfat: Ești mereu în căutarea noului. Încearcă uneori să te ții în frâu în mod conștient și să te bucuri de momentele fericite.

Numărul 6

Oamenii 6 sunt op­timiști incurabili și trăiesc cu credința că totul va fi bine. Și pentru că au talentul de a scoate ce-i mai bun din orice situație, chiar asta fac de obicei. Oamenii 6 sunt înzestrați cu simț artistic, fideli, de încredere – dar au o înclinație spre lux. Devin prost dispuși când li se contestă calitatea de a fi în centrul universului – fie că asta se întâmplă pe scenă, fie la birou. Pentru oamenii 6 foarte importante sunt familia, relația și un cămin frumos – aceste componente ale vieții le oferă stabilitate.
Sfat: Pentru că faci doar ceea ce poți ob­ține fără un efort prea mare, vei rata mul­­te șanse. Merită să te dedici unui lucru care necesită muncă!

Numărul 7

Oamenii 7 pot vorbi și asculta la fel de bine și sunt foarte buni consolatori. Sunt foarte sensibili și pun la îndoială tot și pe toți. Cu capul în nori și cu picioarele pe pământ – așa poate fi caracetrizat un 7 tipic. El plutește un pic deasupra realității, visând cu ochii des­chiși, dar to­tuși este foarte treaz și un bun observator. Oamenii 7 cer mereu totul de la ei și de la ceilalți și chiar mai mult decât atât.
Sfat: Dacă ți se întâmplă ceva bun, ar trebui să te bucuri, nu să te întrebi dacă ai meritat acest lucru.

Numărul 8

Forța voinței – oamenii 8 au parte din plin de așa ceva. La asta se adaugă conș­tiința res­pon­sa­bilității, disciplina și un spirit de luptă foarte bine dezvoltat. Oamenii 8 sunt lup­tă­tori singuratici, acțio­nează du­pă ce se gândesc bi­ne și nu lasă pe nimeni să vadă ce cărți au în mână. La prima vedere, oamenii 8 par reci. Au nevoie de asta pentru pro­tec­ție, căci de nimic nu se tem mai tare decât de a fi dezamăgiți de alții. Dar după ce s-a topit gheața, oamenii 8 dau totul pentru ceilalți și se dovedesc a fi persoane pasionale și pline de compasiune – însă au tendința spre egoism și invidie.
Sfat: Pentru tine, toată viața este o luptă. Dar nu trebuie să existe mereu și peste tot un învingător – și mai ales nu în dragoste!

Numărul 9
Oamenii 9 sunt sensibili, plini de compasiune și își asumă responsabilitatea pentru alții. Se luptă pentru idealurile lor, nu pot accepta nedreptățile și se anga­jează pentru o cauză bună. Nu fac asta cu voce tare, ci cu rațiune, considerație și multă rezistență. Pentru că nu se laudă cu faptele lor bune, sunt deseori subapreciați de alții și, cum ei vor să fie perfecți în orice domeniu al vieții, uneori par puțin acriți.

IMAGINI ȘOCANTE! Apa are PETE SÂNGERII în urma MĂCELULUI: Delfinii sunt UCIȘI cu cruzime de către OM... Toți îi spun că are o PROBLEMĂ GRAVĂ! Cum arată consoarta acestui bărbat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x