Antena Căutare

Data nunții spune totul despre căsnicia ta! Ce mariaj vei avea?

Oricât de greu ar părea de crezut, data nunții îți poate spune multe despre căsnicia ta, despre partener și mai ales, despre ce obstacole vă așteaptă! Ești pregătit să afli?

Oricât de greu ar părea de crezut, data nunții îți poate spune multe despre căsnicia ta, despre partener și mai ales, despre ce obstacole vă așteaptă! Ești pregătit să afli?

Nu numai data nașterii îți poate influența viața, ci și data nunții. Tot ce ai de făcut este să afli sub se semn zodiacal te-ai căsătorit și ce spune asta despre tine.

Nuntă în Berbec (21 martie-19 aprilie): viața ta de cuplu este una plină de lucruri palpitante și nu vei resimți rutina. Sunteți de nedespărțit, dar nu ar strica uneori să mai puneți la cale surprize pentru partener.

Nuntă în Taur (20 aprilie-20 mai): vei căuta mereu să trăiești cât mai bine. Cei căsătoriți în această perioadă au o căsnicie armonioasă, ce îmbină tradiționalul cu elementele...rebele!

Data nunții spune totul despre căsnicia ta! Ce mariaj vei avea?

Nuntă în Gemeni (21 mai-20 iunie): cei căsătoriți în această perioadă nu vor duce niciodată lipsă de comunicare și nici de pasiuni excentrice. Nu ar strica mai multă răbdare cu partenerul.

Nuntă în Rac ( 21 iunie-22 iulie): Pentru voi, acasă este cel mai important loc de pe planetă. Formați cel mai solid cuplu și nimic nu o să vă stea în cale, dacă vă iubiți cu adevărat.

Nuntă în Leu (23 iulie-22 august): Sunteți doi încăpățânați și nu ar strica să vă mai temperați puțin dacă vreți să fie liniște în casă.

Nuntă în fecioară (23 august-22 septembrie): Aveți o căsnicie bazată pe încredere și respect reciproc, iar mariajul va merge ca pe roate dacă nu vă pierdeți prea mult în detalii fără valoare.

Data nunții spune totul despre căsnicia ta! Ce mariaj vei avea?

Nuntă în balanță (23 septembrie-22 octombrie): cei căsătoriți în această lună sunt binecuvântați, fiindcă relația va merge ca pe roate. Sunteți făcuți unul pentru celălalt. Totuși, aveți grijă să nu deveniți sufocanți unul cu celălalt.

Nuntă în Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie): Căsniciile începute în această perioadă nu vor duce niciodată lipsă de pasiune.

Nuntă în săgetător (22 noiembrie-21 decembrie): Căsnicia va fi una plină de surprize, atât plăcute, cât și neplăcute, mai ales din cauza tendinței de a cheltui bani.

Nuntă în capricorn (22 decembrie-19 ianuarie): veți avea o familie bazată pe valori tradiționale. Nu ar strica să plănuiți mai puțin și să trăiți clipa mai intens.

Nuntă în Vărsător (20 ianuarie-18 februarie): veți avea o căsnicie modernă și ieșită complet din tiparele obișnuite. Succesul căsniciei ține de implicarea voastră în relație.

Nuntă în Pești (19 februarie-20 martie): cei căsătoriți în această perioadă se potrivesc de minune și vor trăi mulți ani în armonie și fericire.

Caz senzaţional în România! Un copil operat de 15 ori pe creier a dobândit puteri paranormale... Ce nume vor alege Kate și William pentru cel de-al treilea copil. Sexul bebelușului va fi făcut public abia la nașterea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x