Antena Căutare

David Dobrincu, vedeta la doar opt ani! Este plin de telante și carismă: „Mă gândesc să-mi deschid o afacere”

David Dobrincu face parte din una dintre cele mai bogate familii din români din America. Fratele lui e în topul Forbes şi a stat la masă cu cei mai influenţi oameni ai lumii! Puştiul de doar opt ani vrea să îşi depăşească fratele milionar.

David Dobrincu, vedeta la doar opt ani! Este plin de telante și carismă: „Mă gândesc să-mi deschid o afacere” Galerie
David Dobrincu

A venit însoțitcare de două tinere, pe care el le numește „gagicile mele” și a făcut un show senzațional în platoul de la Răi da Buni. David este foarte talentat, iar la capitolul oratorie se descurcă impecabil.

Este foarte motivat să facă foarte mulți bani din ceea ce-i place, însă nu ne-a spus nimic concret: „Sunt încă mic, am timp să mă gândesc!”. De asemenea, puștiul milionar ne-a făcut și o demonstrație de karate, unde a luat de curând centura verde pentru performanțe.

Nici la capitolul stil nu stă rău! Davind, ajutat de una din prietenele lui, a făcut o defilare de modeling, antrenat fiind pentru Kids Fashion Week, la care a participat de curând. În momentul defilării a început și petrecerea în platou! David a destins foarte mult atmosfera cu starea lui de spirit extraordinară și cu mișcările cool.

Povestea emoționantă a Adinei, fetița care locuiește lângă groapa de gunoi de la Glina. Frumusețea ei răpitoare i-a adus... Azi va fi prima eclipsa de lună din 2020. Tradiţii şi superstiţii: ce trebuie să faci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x