Antena Căutare

De-a dreptul INEDIT! "Superman opreste o cladire de la prabusire": spectacol din corpurile umane ale unei Fanfare

Ceea ce urmeaza sa vedeti in clipul de mai jos este cu adevarat deosebit. O demonstratie de arta, realizata de Fanfara din Ohio care, pe langa glasul muzicii, reda si sezationalul miscarii. In zeci de corpuri umane!

Un stadion. O mare de oameni de jur imprejur. Pe teren, cateva zeci de persoane pregatite pentru spectacol. Nu e un meci de fotbal si nici vreun concert al unui artist international. E vorba, in schimb, de un zambet si de o stare de ochi scosi din orbite la vederea a ceea ce se intampla acolo.

Cu un dirijor in frunte, ei, muzicieni de profesie, se risipesc precum furnicile si creeaza, pe rand, imaginea lui Superman, a unui tiranozaur sau a unor nave de pirati. Vorbim de o fanfara. Cea din Ohio care, pe langa sunete, reda si imagini.

Ropotele de aplauze au fost mult prea putine drept recompensa. Priviti!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Descoperirea IMPRESIONANTA a unui savant rus: Cum arata sufletul in ultimele secunde de viata! ... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Fecioarele si capricornii, rasfatatii zodiacului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x