Antena Căutare

De ce a blurat Google Street View această imagine. "Era la duș și a tras draperia?!"

De-a lungul timpului, Google Street View a surprins o mulțime de lucruri frumoase sau ciudate, printre care fantome sau oamenii în situații indecente, motiv de amuzament pentru utilizatori. 

De-a lungul timpului, Google Street View a surprins o mulțime de lucruri frumoase sau ciudate, printre care fantome sau oameni în situații indecente, motiv de amuzament pentru utilizatori.

Dar există și o serie de imagini pe care nu-ți permite să le vezi. Printre acestea apar două case din Anglia, care au fost blurate de ochii curioșilor. Și, în timp ce unii proprietari pot cere să le fie scoase casele din Google Street View, se pare că o parte dintre locuitori nu prea au ce să reclame.

"Locuiesc în această casă din anul 2000, dar nu am habar de ce nu poate fi văzută. Dacă aflați, ar fi frumos să știu și eu. Nu știam că este blurată, până astaziI", a declarat Jane Allison, citată de mirror.co.uk

Ce ar fi putut ascunde Google, în spatele acestei imagini? Să fie o eroare? Să fie cineva care a uitat să tragă draperia, după ce a ieșit de la duș? Deocamdata rămâne un mister.

Credincioșii țin post degeaba! Cuvintele unuia dintre cei mai cunoscuți duhovnici: "Şi diavolii postesc"... Green Lake, minunea din Austria. Vara, lac de 10 metri. Iarna, parc perfect uscat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x