Antena Căutare

De ce NU au voie creștinii să poarte șnur roșu la mână! „Este vorba despre o energie...”

Potrivit preoților ortodocși, nu ar trebui să purtăm șnur roșu la mână, fiindcă efectele pot fi unele extrem de negative! Un preot a dezvăluit ce se întâmplă dacă purtăm astfel de brățări!

Potrivit preoților ortodocși, nu ar trebui să purtăm șnur roșu la mână, fiindcă efectele pot fi unele extrem de negative! Un preot a dezvăluit ce se întâmplă dacă purtăm astfel de brățări!

Părintele Calistrat din România, dar și părintele Maxim Melinti din Republica Moldova explică de ce creștinii trebuie să se îndepărteze de practicile păgâne precum sunt cititul în cafea sau purtatul șnurului roșu la mână, pentru că acestea nu au nicio legătură cu ortodoxia.

Părintele Calistrat de la mănăstirea Vlădiceni explică în una din predicile sale de ce creștinii nu trebuie să folosească practici păgâne în viața de zi cu zi și de ce șnurului roșu la mână este o practică anticreștină.

"Foarte multă isterie și foarte multă agitație legat de faptul că noi am importat sărbători din occident și le-am adus în Romania, iar în felul acesta desacralizăm creștinătatea și ortodoxia! Dar când te duci să îți citească în cafea sau în cărți, cu dama de verde în cărare și cu ghiocul prin cimitir să cauți strigoi sau moroi, când de Sfântul Andrei umbli cu usturoi și cu ciorapi întorși pe dos, sau cu ața roșie la mână de deochi și tămâie prin buzunare... nu-i tot un Halloween? Dar noi când stam cu nasul în zodiac și vrem să vedem cum ne merge, când calculăm la numerologie sau descifram visele nu facem la fel?", a scris Părintele Calistrat pe pagina sa de Facebook.

De ce NU au voie creștinii să poarte șnur roșu la mână! „Este vorba despre o energie...”

De unde vine obiceiul de a purta șnur roșu la mână?

Potrivit părintelui Maxim Melinti, parohul bisericii de la Ghidighici, de vină este doctrina religioasă, care în ultima perioadă prinde rădăcini în Occident și în țările postsovietice — Kabbala, potrivit celor de la mamaplus.md.

"Conform cu învățăturilor kabbaliste, ața roșie poartă o energie puternică, care poate influența viața și soarta omului, de-al proteja de rău și de-al ajuta să obțină cât mai multe succese în afaceri și relații. Respectiv, cel care va purta șnur roșu, se crede că va fi protejat de „ochiul rău", de deochi și invidia omenească", scrie pe blogul său părintele Maxim Melinti, potrivit mamaplus.md.

Ajunul Sânzienelor, sărbătorit cum se cuvine. În satul Șirnea din județul Brașov, oamenii păstrează cu sfințenie tradiți... Ce spune numărul de telefon despre tine! Mihai Voropchievici a dezăluit TOTUL!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x