Antena Căutare

De ce se îmbolnăvește sufletul și cum îl putem proteja prin taina spovedaniei. Parapsihologul dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu „Noi îngăduim asta. Găsim motivații să fim nefericiți, invidioși”

Atunci când ne neglijăm, nu doar trupul ni se îmbolnăvește. Invitat la „Lumea nevăzută”, la Antena Stars, parapsihologul dr. Ovidiu Dragoș Argesanu a explicat cum putem vindeca suferința sufletească.

Atunci când ne neglijăm, nu doar trupul ni se îmbolnăvește. Invitat la „Lumea nevăzută”, la Antena Stars, parapsihologul dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu a explicat cum putem vindeca suferința sufletească.

„Noi îngăduim asta. Găsim motivații să fim nefericiți, invidioși”. Pentru a-și demonstra teoria, parapsihologul a vorbit despre felul diferit în care oamenii percep un divorț.

„Divorțul e același pentru toată lumea, nu? Unii rămân amici și își cresc copiii, unii se bălăcăresc prin toate tabloidele, alții se omoară între ei. Problema este de raportare la o situație.

Toți trecem prin tot felul de experiențe în viața asta. Dacă le punem pe o foaie de hârtie, sunt limitate. Ceea ce mă face pe mine un spirit mai elevat sau mai puțin elevat este modu în care reacționez la o asemenea situație. Asta depinde de ce e în mine. În funcție de cum reacționez, automat, eu accept un anumit tip de energie în mine, în sufletul meu. Asta este taina spovedaniei: prin verbalizare, eliberez acea energie negativă din mine și se eliberează sufletul”, a explicat dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu.

Acesta este motivul pentru care ne îmbolnăvim. În momentul în care adunăm suficientă energie negativă în suflet, încep să apară disfuncțiile. „Prima oară se îmbolnăvește sufletul, apoi trupul”, a adăugat acesta.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Și bunicii tăi aveau o copie a capodoperei lui Da Vinci! Detalii neștiute despre „Cina cea de Taină”. Al cui este, de fa... Clasicele urări „Fie ca...” sunt istorie! Acestea sunt cele mai simpatice mesaje de Paște primite în aceste zile de româ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x