Antena Căutare

De dragul câinelui său muribund, un bărbat a pus la cale cea mai tare surpriză! I-a îndeplinit patrupedului o ultimă dorință!

Uneori, poveștile frumoase nu sunt despre prinți și prințese, ci despre suflete și prietenii dincolo de orice barieră. Timp de vreo 12 ani, Ashley și-a iubit câinele ca pe ochii din cap. Au făcut totul împreună, ca și când nimic nu avea să îi despartă. La bine și la greu, dar mereu împreună. Au trecut repede 12 ani, ca o tură într-un carusel din parcul de distracții.

Uneori, poveștile frumoase nu sunt despre prinți și prințese, ci despre suflete și prietenii dincolo de orice barieră. Timp de vreo 12 ani, Ashley și-a iubit câinele ca pe ochii din cap. Au făcut totul împreună, ca și când nimic nu avea să îi despartă. La bine și la greu, dar mereu împreună. Au trecut repede 12 ani, ca o tură într-un carusel din parcul de distracții.

Într-o zi însă, o veste cumplită i-a întristat pe toți! Spunky, patrupedul, avea cancer. Săracul! Tăcea și își ducea suferința cu demnitatea specifică unui câine devotat și puternic.

Văzând că se apropie inevitabil sfârșitul, bărbatul a decis că prietenul său, cel mai fidel și iubitor dintre toți, merită o ultimă surpriză.

Fiindcă știa că îi place ninsoarea, Ashley a închiriat o mașină de zăpadă și a făcut în curtea casei sale o mică iarnă. Și câinele a fost fericit. Bătrân și bolnav, dar cu sufletul la fel de tânăr și de jucăuș atunci când ninge.

A doua zi a închis ochii pentru ultima oară, gândindu-se la fulgii albi de nea ce îi cădeau pe botic. Și era atât de bine.

Atât de bine!

Rihanna se lăfăie într-o casă de vacanță impresionantă în Hawaii! Doamne, cum arată!... Marea provocare pe Facebook: cinci lei pentru a-ți construi bărbatul perfect! ”Romantismul” e scump, domnișoară, mult pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x