Antena Căutare

De groaza! O fantoma a fost surprinsa de camerele de supraveghere ale unei cladiri din Londra

Supraveghetorii unui centru comunitar din Londra au fost socati cand au urmarit inregistrarile camerelor de luat vederi instalate in afara cladirii. Ei au observat fantoma unui barbat, plimbandu-se prin fata camerei.

"Inregistrarea a avut loc pe 1 februarie, intr-un centru comunitar din Londra. Paznicul se afla inauntru cand a observat silueta ciudata pe ecrane", scria in descrierea videoclipului publicat pe YouTube.

"Eram in hol cand am observat o silueta pe imaginile filmate de camera de supraveghere. M-am uitat la ecran si am crezut ca vad o persoana, insa nu eram sigur, asa ca m-am dus sa verific. Nu era nimeni acolo, insa m-am gandit ca s-a dus repede in parc, asa ca m-am intors in cladire. Dupa ce am descarcat imaginile de pe camera de supraveghere am fost surprins sa vad silueta filmata. Nu pot sa imi explic", a declarat pazinicul.

Totusi, cei care au vizionat filmarea nu cred ca aceasta este adevarata si sustin ca este doar o suprapunere a doua inregistrari.

Pestisorul de aur urias, descoperit intr-un lac din SUA. Oare cate dorinte indeplineste?... UN DEZATRU! Cea mai scumpa casa din Canada: costa 38 de milioane de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x