Antena Căutare

De la bal a ajuns direct la spital! Drama unei domnișoare de onoare care a fost tăiată pe față de o "prietenă"! E de nerecunoscut

Sarah Cosker în vârstă de 29 de ani a avut parte de o experință traumatizantă dupa ce în timpul unei nunți femeia a fost tăiată pe față cu un pahar spart de una dintre invitate.

Sarah Cosker în vârstă de 29 de ani a avut parte de o experință traumatizantă dupa ce în timpul unei nunți femeia a fost tăiată pe față cu un pahar spart de una dintre invitate.

Cherie Morgan și Sarah s-au certat în toaleta localului în care se aflau și în care trebuiau să sărbatoreasca mariajul fericit al unei prietene comune. Din păcate pentru Sarah, seara s-a dovedit a fi una cât se poate de înfiorătoare, scrie dailymail.co.uk.

Supărată că i-a fost atrasă atenția că flirtează cu un bărbat însurat, Cherie s-a certat îngrozitor cu Sarah. Aceasta a tăiat-o pe față cu ce a avut la îndemână, blonda fiind transportată de urgență la spital unde a avut nevoie îngrijiri medicale. Rănile pe care le avea Sarah i-au speriat până și pe medicii care i-au sărit în ajutor imediat și care au încercat să îi salveze obrazul din care curgea sănge fără oprire. Aceștia i-au pus nici mai mult, nici mai puțin de 100de copci, in speranța că fata nu va rămâne cu urme vizibile pe față.

Cu toate acestea, Sarah este norocoasă că este încă în viață, desi întâmplarea o va urmări pentru totdeauna. Agresoarea sa nu a scăpat nepedepsită și a primit 4 ani și jumatate de închisoare.

La 15 ani e vânat de Facebook, Apple și Google! „Mă plictiseam, așa că am decis să inventez aplicația”! Te-ai jucat și t... Ce se întâmplă cu SUFLETUL OMULUI după moarte! Concluzia extraordinară la care au ajuns cercetătorii americani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x