Antena Căutare

De la ea i s-a tras moartea! Fotografiile puştii de vânătoare cu care s-a sinucis Kurt Cobain, solistul Nirvana, au fost făcute publice

Fotografii armei de vânătoare cu care s-a împuşcat Kurt Cobain în 1994 au fost dezvăluite pe site-ul departamentului de poliţie din Seattle săptămâna aceasta, pe 14 martie, imaginile înfăţişându-l pe detectivul de investigaţii Mike Ciesynski ţinând puşca în mână, conform contactmusic.com.

De la ea i s-a tras moartea! Fotografiile puştii de vânătoare cu care s-a sinucis Kurt Cobain, solistul Nirvana,  au fost făcute publice Galerie
Kurt Cobain | loudwire.com

Fotografii armei de vânătoare cu care s-a împuşcat Kurt Cobain în 1994 au fost dezvăluite pe site-ul departamentului de poliţie din Seattle săptămâna aceasta, pe 14 martie, imaginile înfăţişându-l pe detectivul de investigaţii Mike Ciesynski ţinând puşca în mână, conform contactmusic.com.

Solistul de la Nirvana a fost găsit mort în reşedinţa sa din Seattle în luna aprilie a anului 1994, la vârsta de 27 de ani.

Procurorii au stabilit, în urma unei anchete amânunţite, că muzicianul s-a sinucis prin împuşcare cu trei zile înainte ca autorităţile să descopere corpul neînsufleţit.

În cele cinci fotografii publicate pe site-ul departementului de poliţie din Seattle, detectivul Mike Ciesynski ţine arma model Remington în mână din unghiuri diferite pentru a o prezenta în întregime. Conform CBSnews.com, oficiali din cadrul poliţiei din Seattle au declarat că fotografiile au fost publicate pentru prima dată drept răspuns la cererile înregistrate în arhivele publice.

Așa arată pușca de vânătoare cu ajutorul căreia solistul Nirvana s-a sinucis


La 20 de ani după ce Kurt Cobain s-a sinucis, în 2014, Ciesynski a revizuit circumstanţele cazului şi a developat rolele pe care erau imprimate scene şi fotografii din filmul realizat la locul faptei. Fotografiile granulate de arhivă, printre care se numără şi imagini ce înfăţişau o cutie înţesate de seringi din casa starului, o lingură ruginită, o brichetă şi un pachet de ţigări au fost încărcate în 2014, pe site-ul departamentului de poliţie din Seattle.

În acelaşi an, Ciesynski a explicat, totodată, că speră ca ancheta sa să spulbere şi să divulge toate teoriile conspirative ce s-au iscat în legătură cu sinuciderea lui Cobain. "Câteodată oamenii cred cu tărie în ceea ce citesc prin tot felul de publicaţii dubioase, sau cărţi care mai degrabă dezinformează cititorii asupra unui caz. E lipsit de acurateţe să spui că sinuciderea lui Kurt Cobain a fost o conspiraţie. Atunci concluzia a fost că starul s-a sinucis. E un caz închis.", a afirmat detectivul Mike Ciesynski.

Richard Lee, un excentric "teoretician al conspiraţiei" ce realiza o emisiune de televiziune dedicată morţii lui Cobain, intitulată "Kurt Cobain Was Murdered", a acţionat în instanţă împotriva poliţiei din Seattle, în 2014, pentru a obţine accesul la fotografiile divulgate de poliţie. Însă Courtney Love, văduva lui Cobain şi Francis Cobain, fiica cântăreţului au cerut instanţelor de judecată să pună aceaste fotografii într-o arhivă, sub sigiliu. Procesul intentat de Richard Lee a fost revocat în august 2015.

Sursă: Mediafax

Ultraromânul de fier! Tiberiu Ușeriu a câștigat ultramaratonul de 566 de km de la Cercul Polar, cea mai dură competiție ... Cum va decurge relaţia ta în funcţie de zodia partenerului! Află cu cine te potriveşti cel mai bine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x