Căutare Live

De la ei vei primi flori și bomboane chiar dacă nu e ziua ta! Top 5 cei mai romantici nativi ai zodiacului

Atunci când vine vorba de romantism, bărbații nu se înghesuie. Există, însă, și excepții, iar femeile adoră acest aspect ignorat de domni, dar atât de apreciat de doamna și domnișoare.

Atunci când vine vorba de romantism, bărbații nu se înghesuie. Există, însă, și excepții, iar femeile adoră acest aspect ignorat de domni, dar atât de apreciat de doamna și domnișoare.

Unica.ro a luat la puricat zodiile pentru a stabili cum stau reprezentanții sexului puternic cu romantismul"

Taur: nu uită aniversările

Bărbatul Taur adoră cinele romantice la lumina lumânărilor. Pentru acest nativ, dragostea trece prin stomac, aşa că îşi invită des iubita la restaurant şi nu ocoleşte nici bucătăria de acasă. Taurului îi place stabilitatea într-o relaţie, aşa că va puncta fiecare aniversare cu câte un gest romantic. Totuşi, gesturile romantice spontane nu îl caracterizează.

Rac: gesturile simbolice sunt romantice

Atunci când bărbatul Rac se apropie sufleteşte de partenera lui, se transformă dintr-un tip uşor timid, într-unul foarte grijuliu. Sigur ai auzit şi tu că Racii sunt foarte romantici. Nu fac aceste gesturi din curtoazie sau pentru a obţine ceva în schimb. Într-o relaţie, le stă în instinct să dăruiască, iar gesturile romantice tipice lor sunt cele simple, dar grăitoare, cum ar fi o poezie dedicată.

Balanţă: cea mai romantică zodie

Cel puţin în accepţiunea clasică, Balanţa este cea mai romantică zodie, pentru că adoptă un comportament romantic în aproape orice context al relaţiei de cuplu. Te va ţine de umeri când vă plimbaţi în supermarket, te va alinta şi va fi tandru şi atent în dormitor. Bărbatul Balanţă ştie cum să aducă armonia în viaţa de cuplu cu gesturi romantice, atât plănuite, de aniversări, cât şi neaşteptate.

Citește mai departe!

Cel mai mare model al Sistemului Solar realizat pe Pământ se întinde pe o lungime de 960 km! Unde se află... FOTO: A vrut să bea suc natural, însă mirosul îngrozitor a făcut-o să renunţe! Ce a găsit o femeie într-o cutie cu suc...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri