Antena Căutare

De la ''tra la la la la'' a ajuns la un pas de moarte! Băbuța care nu se putea opri din cântat e imobilizată la pat

E la un pas de moarte! Femeia care nu s-a putut opri din cântat timp de o săptămână a ajuns în ultimul hal. Bătrâna este distrusă, la fel şi soţul ei care abia mai poate să o îngrijească. Bărbatul este disperat. Nu mai ştie ce să facă s-o readucă pe Valeria în simţiri. Nea Ion stă cu frica-n sân că femeia lui ar putea muri în orice clipă. Îi este teamă să apeleze la ajutorul medicilor. Se gândeşte cu groază că soţia lui ar putea să fie internată la nebuni.

E la un pas de moarte! Femeia care nu s-a putut opri din cântat timp de o săptămână a ajuns în ultimul hal. Bătrâna este distrusă, la fel şi soţul ei care abia mai poate să o îngrijească. Bărbatul este disperat. Nu mai ştie ce să facă s-o readucă pe Valeria în simţiri.

Nea Ion stă cu frica-n sân că femeia lui ar putea muri în orice clipă. Îi este teamă să apeleze la ajutorul medicilor. Se gândeşte cu groază că soţia lui ar putea să fie internată la nebuni.

VIDEO: Le dispărea mâncarea din frigider, în fiecare seară! S-au ÎNGROZIT când au aflat cine era hoţul!... Ar trebui să primească amendă pentru INDECENȚĂ! Polițistele din Rusia, mai SEXY ca niciodată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x