Antena Căutare

De patru ori Rapunzel: O americancă şi fiicele ei au părul lung ca-n poveşti

Rapunzel nu este doar un personaj de basm. Trei fetiţe din Statele Unite şi mama lor au părul la fel de lung ca frumoasa cu pletele aurite. Împreună, părul celor patru are patru metri lungime, relatează publicaţia Metro.

Rapunzel nu este doar un personaj de basm. Trei fetiţe din Statele Unite şi mama lor au părul la fel de lung ca frumoasa cu pletele aurite.

Împreună, părul celor patru are patru metri lungime, relatează publicaţia Metro.

Tere Lynn Svetlecich Russell, în vârstă de 43 de ani, are părul lung de când se ştie. Femeia le-a încurajat pe fiicele sale să-i urmeze exemplul, aşa că Cendalyn, Callan şi Chapin au şi ele o podoabă capilară desprinsă din poveşti.

Nu este deloc uşor să aibă grijă de părul lor, căci, cu excepţia mezinei, toate folosesc o sticlă întreagă de balsam la o singură spălare.

Atunci când se spală pe cap, mama micuţelor prinţese trebuie să stea jos pentru că nu ar suporta greutatea părului ud.

Până de curând, niciuna dintre ele nu fusese la un salon de coafură. Fetiţele au primit permisiunea mamei lor de a se tunde dacă îşi doresc asta, dar niciuna nu a vrut, până acum.

ȘOCANT! S-au născut gemenii care poartă simbolurile Apocalipsei! NU vrei să știi când va avea loc dezastrul!... VIDEO! Te-ai gândit vreodată ce se întâmplă cu bananele, înainte să fie cumpărate din piețe si supermarketuri?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x